Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o tym pomy?le

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@up

mpcforum najlepsze forum gier w polsce tutaj jak powstania reklama na pewno pojawi się sporo osób ale są tez inne dobre fora o grach i nie tylko poradzę sobie tylko potrzebuje waszej akceptacji !

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up
mpcforum najlepsze forum gier w polsce tutaj jak powstania reklama na pewno pojawi się sporo osób ale są tez inne dobre fora o grach i nie tylko poradzę sobie tylko potrzebuje waszej akceptacji !

na mpc nie można reklamować takich rzeczy

Opublikowano

Ja bardzo chętnie korzystałbym z takowego ts'a. Nie chce mi się szukać publicznych ts'ów, na których trzeba czekać nie wiadomo ile na kanał. Do tego dochodzą jeszcze problemy i wyrzucanie z serwa.

Ludzie piszą, że GF Ci tego nie podepnie, ale widzę, że Ci na tym nie zależy. Jeżeli będzie sporo slotów i będzie całkiem stabilny to sam wezmę swoich wszystkich kumpli na tego ts'a. Wystarczy, że każdy kto będzie z niego korzystał, rozesłałby to wokół własnego otoczenia i już byłaby całkiem niezła reklama. Zobaczymy jak to się potoczy i kiedy wystartujecie.

Życzę Ci powodzenia :>

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

Ja bardzo chętnie korzystałbym z takowego ts'a. Nie chce mi się szukać publicznych ts'ów, na których trzeba czekać nie wiadomo ile na kanał. Do tego dochodzą jeszcze problemy i wyrzucanie z serwa.

Ludzie piszą, że GF Ci tego nie podepnie, ale widzę, że Ci na tym nie zależy. Jeżeli będzie sporo slotów i będzie całkiem stabilny to sam wezmę swoich wszystkich kumpli na tego ts'a. Wystarczy, że każdy kto będzie z niego korzystał, rozesłałby to wokół własnego otoczenia i już byłaby całkiem niezła reklama. Zobaczymy jak to się potoczy i kiedy wystartujecie.

Życzę Ci powodzenia :>

dzięki za miłe słowa, takie coś motywuje do pracy, niedługo uruchamiamy takiego ts3 ! a więc wyczekujcie i dzięki za głosy w ankiecie !

Opublikowano

Jeżeli miałoby powstac cos takiego to tylko od GFa , bo po primo nie jestes w team , a po seundo na forum polskiego metka i tak tego nie rozeklamujesz bo team zacząłby sie czepiac o reklamy.

Dokładnie + wyciąganie ludzi IP : ), jestem na NIE !

Opublikowano

Sam nie dasz rady. To są naprawdę duże koszta. Aczkolwiek jeżeli byłaby to propozycja od Gameforge to pomysł byłby dobry.

r3ePj8E.png

Opublikowano

@up

przemyślałem wszystko i na początek w znajomej dla mnie sieci ts3 dostaniemy pod ts'a na 200/300 slotów na testy na 2 tygodnie/miesiąc więc o koszta się nie boje nie są wielkie, nad reklamą będą problemy ale to nic damy z siebie wszystko, sam tego nie robię pomagają mi 2 osoby !

Opublikowano

Własny ts na tak wielką skalę osób oznacza konkurencje będziesz musiał uważać na ataki ddos.

A pomysł bardzo dobry tylko trzeba będzie ogarnąć reklame ;3

Opublikowano

@up

myślę że nie długo, jeszcze tworze ts3 rangi, kanały ale już nie długo STARTUJEMY :D (jak pisałem wyżej szukamy pomocników pisać PW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...