Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o tym pomy?le

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysł nie ukrywam dobry.

Ale chcesz zrobić TS'a dla całego MT2.PL?

Trochę przesadzone, musisz mieć od groma slotów :)

wiesz nie wiem do końca czy wszystkim spodoba się pomysł, jeśli będzie sie zapełniało 512 slotów wtedy pomyślimy o 1000 slotów.

Opublikowano

Heh dobry pomysł jak chcecie mogę wam pomóc jako technik czy coś ;p ale ts by musial wtedy miec około 2k slotów

sygna.png

Opublikowano

to samo co up pomysl dobry lecz graczy z pl'a tak nie nazbierasz musialbys sie jakos z administracja dogdac widomo,ze z nimi nie idzie sie dogadac. POWODZENIA

1390144171-U592769.png

Opublikowano

przepraszam za nieobecność w temacie ale miałem imprezę, strony techniczne ts'a są dopracowane czekamy na opinie jeżeli chodzi o hosting to mamy naprawdę dobry i tym się nie martwcie, zawsze można spróbować moim zdaniem to się uda tylko trzeba się postarać ja ekipę mam(i zbieram) więc postaram się wystartować z takim ts'em jak najszybciej tylko czekam na waszą akceptację tego pomysłu !

Opublikowano

Jeżeli miałoby powstac cos takiego to tylko od GFa , bo po primo nie jestes w team , a po seundo na forum polskiego metka i tak tego nie rozeklamujesz bo team zacząłby sie czepiac o reklamy.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

moim zdaniem jest to zbędne i bez przyszłości, gdyż jest setki TS'ów Publicznych, setki TS'ów Prywatnych, jak i dziesiątki TS'ów pod Mt2, więc twoja szansa na przebicie to jakieś 0.05%, powodzenia.

Opublikowano

@up

owszem ale zrobienie ts3 gdzie dostaniemy pomoc techniczną do gry/klienta czy tez masę poradników jak zarabiać, gdzie expić chyba niema :D więc nie wypowiadaj się jak nie wiesz o co chodzi !

Opublikowano

Pomysł bardzo dobry. Spróbuj to może się udać, na pewno na takiego ts'a wejdzie dużo osób :)

dużo osób nie będzie gdyż większość nie będzie wiedziała o jego istnieniu. Nawet jak zrobisz temat na forum metka to zamkną za reklame ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...