Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Angielski] Nic nie musicie pisać, tylko sprawdzić.

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam napisać wypracowanie, tutaj wam dam zdania których nie jestem pewien. Sprawdźcie czy to ma ręce i nogi.

Big Ben precisely counts the time thanks to combined with observatory in greenwich. Name of Big Ben initially reffered to the bell. The bell was named by name of sir Benjamin Hall, main commisioner of works.

Dam lajki i 5 na profilu.

Opublikowano

Big Ben właśnie zlicza czas dzięki połączeniu z obserwatorium w Greenwich. Nazwa Big Ben początkowo została odniesiona do dzwonu. Dzwon został nazwany po imieniu Sir Benjamin Hall, Głównym Komisarzu Prac.

Czemu właśnie zlicza? Bez właśnie też jest sens zdania :D

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Opublikowano

Człowieku UP nie nabijaj postów swoją głupotą i nie kieruj się translatorem google ,_, . Zdania są poprawnie napisane, czas przeszły dodany, liczba mnogą dodana . nic dodać nic ująć ;)

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Big Ben precisely counts the time thanks to combined with observatory in greenwich. Name of Big Ben initially reffered to the bell. The bell was named by name of sir Benjamin Hall, main commisioner of works.

Big Ben precyzyjnie liczy (counts down - odlicza) czas dzięki połączeniu (the combination) z obserwatorium w greenwich.

Nazwa Big Ben początkowo odnosiła (referred) się do dzwonu.

Dzwon został nazwany od (the) imienia pana Benjamina Halla, głównego komisarza? (commissioner) pracy.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Big Ben precisely counts the time thanks to being combined with observatory in greenwich

Tak powinno być pierwsze zdanie, reszta dobrze.

Big Ben precyzyjnie liczy (counts down - odlicza) czas dzięki połączeniu (combination) z obserwatorium w greenwich.

Nazwa Big Ben początkowo odnosiła (referred) się do dzwonu.

Dzwon został nazwany od (the) imienia pana Benjamina Halla, głównego komisarza(?) pracy.

Commisioner to wykonawca.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Ja bym to napisał tak:

"Big Ben precisely counts the time thanks to being combined with observatory in greenwich. The name "Big Ben" initially refferes to the bell. The bell was named by (name of) sir Benjamin Hall, main commisioner of works."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...