Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isrobot kupno itp

songo1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie odnosnie isrobota i botowania. Chciałbym botowac na isrobocie ale nie wiem co mam robic pokolei zeby wszystko bylo OK. Mam kupic go czy tylko kredyty albo mam sie zarejestrowac gdzies ?? Ijeszcze jedno takie pytanko jesli juz posiadalbym isrobota ktory by dzialal to wspolpracuje on z loaderem(testosterone) ?? Pozdro

Opublikowano

Z loaderem chyba tak ale na org cliencie. Mozesz kupic kredyty na allegro.pl i zasilic bota na 200h o ile sie nie myle;P Mozesz tez wejsc na softmod.pl i kupic softmoda ktory bedzie tanszy i dluzej dzialal a efekty beda takie same;] Bota mozesz pobrac z forum jest topic i pelno linkow:]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Softa mozna nabyc na softmod.pl bodajze. Tylko mi chodzi o to zebym mial do wykoszystania naprzyklad 200h a nie tam 15dni bo nie bede bocil codziennie chyba ze to jest na jakiejs innej zasadzie z tym czasem botowania. Na tej stronce jest podane tylko ilosc dni do kupienia.

Opublikowano

Bo tak sie robi:D Kupujesz softa na np 2 tyg i lecisz przez te 2 tyg;] np od 1 do 14 i final;] A jak bocisz to zostawiasz bota na noc i rano jak wychodzisz do szkoly czy pracy to go zostawiasz i on lata;D

PostalDude - Iris - 90

• Dodaj nową pozycję...