Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strach

mariola123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam stracha bo okradli mi konto w metin2.pl solar wzieli cale eq bo wszedlem na linka bo nawet nie myślałem xD bylo to w nocy ;( i boje się że jak teraz bede robil eq od nowa to mnie znowu okradną haslo zmienilem ale e-mile nie moge bo nie moge klinkąc Wyślij zbugowało sie chyba ok To HELP PLZ !

PS : jak coś jakiś item to z chęcią wezmę xD

HElp

Opublikowano

Wchodząc w temat myślałem, że chodzi Ci o skilla :D

Nikt nie poradzi na głupotę. W takie linki się nie wchodzi pnie kolego. I nie tłumacz się, że to w nocy było, to co, w dzień nie można? :D

Wchodząc na tą stronę wypełniałeś jakiś formularz? Jeśli tak, to o inne konta nie masz się co bać.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jak podałeś login i hasło, to co się dziwisz, że konta nie ma?

Ew. może jeszcze zacząć ratować je mailem, choć na bank jest już za późno...

Co do tematu - jeśli nie będziesz już wchodził na takie strony, nikt Cię nie okradnie w taki sposób. Konto będzie bezpieczne.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Przed założeniem konta pobierz sobie antyvirusa (polecam eset smart security) oraz spybot'a i przescanuj system

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

e-mail na metin2.pl jest chyba zbugowany bo jak kilkam wyslij to nic nie pisze ze ,, wiadmosc zostala pomyślnie wysłana ,, albo cos w tym guście ;]

Jak chcesz zmienić maila to musisz kliknąć nad tym wolnym miejscem w rubryce gdzie wpisuje się mail

potem nie naciskasz wyslij tylko enter i będzie git.

jeżeli nie umiesz to daj passy na PW i podaj swój nowy mail to Ci to zrobie.

przy okazji okradnie

żart

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Pierwsze co zrób to formata potem pozmieniaj wszystkie hasła i przypomnienia do kont email i na końcu zmień hasło na bardzo trudne do metka. A jak się boisz o eq to chowaj je do dozo.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

http://support.metin2.pl/ 

Napisz i przedstaw swój problem.

sam podał passy do konta więc to że napisze do supportu nic mu nie da, polecam włączyć coś takiego jak myślenie, a co do tematu, zrób sobie formata i zainstaluj antywirusa, a w przyszłości nigdy nie wchodź na takie strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...