Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe mroczne monety

kamil619nowak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie znacie jakieś te ankiety lub inne za które dostaje się MM ? (podajcie linki lub gdzie są a ja je wrzucę do tematu jeśli będą dobre daje lajk)

Opublikowano

Darmowe Mroczne Monety (cash for action)"

Czyli darmowe czy za wykonanie pewnej czynności?

"Darmowe Mroczne Monety"

Nie ma czegoś takiego, no chyba, że znajdzie się kogoś kto Ci je za darmo kupi.

"cash for action"

Jest taka funkcja w grze i z niej najlepiej korzystaj, tam Cie nie oszukają o ile poprawnie wszystko wypełnisz, a jak nie dostaniesz mm możesz napisać do supportu i musza Ci je przyznać.

Ostatnio tutaj na forum pojawił się temat z tą stroną:

dogry.pl/

Dostajesz tam punkty za granie w gry, pisanie komentarzy i postów (co zauważyłem w innym temacie Ty bardzo lubisz), wrzucanie SS z gier itp.

Punkty te możesz zamieniać na doładowania do gier, lista liczy około 70 pozycji, jest tam również Drakensang.

Z tego co inni pisali na tym forum to nie oszukują i w ciągu 2 dni doładowują konto, ale ja tego nie mogę potwierdzić, nie korzystałem z tej strony.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

CHYBA NIE MA DARMOWYCH MM I NIE JESTEM SAM PEWNY  :O                                                                                                                                                                                                                                                                                                

NACIŚNIJ LIKE / LUBIE TO POMOGŁEM I POPRAW BŁENDY  NIE TUTAJ  :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...