Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Kase

UwagaIde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra powiem wam jak zrobic

1sciagamy taskera (oraz co wazne najnowsza wersje mod kamera)

2ustawiamy rozdzielczasc na najmniejsza

3wchodzimy do taskera i wybieramy opcje TOOLS ----Advenced options-Value Ranges i ustawiamy Fast playback na 25(ja tak mam) kilkamy Apply

4 nastepnie zakladka playback ustawiamy na fast

5 Keyboards(ustawiamy HotKeye home-start insert-stop deleted-playback)

6logujemy sie do gry i idziemy pod handlarke najezdzamy na zwoj i nagrywamy(wciskamy home i szybko uruchamiacie komende pod F5 wpisujemy sell musimy to zrobic energicznie a potem zatrzymujemy i dajemy playback czyli w tym wypadku to deleted :}

Jezeli pomoglem to prosze o jakies pozytywne komentarze

Sorrka za ortografie ale nie patrze co pisze (zreszto nowa klawa bo dzis swoja przez okno wyzucilem xD)

Opublikowano

up jak ja nagrywam to przez f5 daje jeszcze ppm i wybieram to as fast as posible i wystarczy ze trzymam ciagle delete lub wezme tam Continous i kasa sie nabija z predkoscia swiatla (1kk -2sec) zostawic to tak na 5 min i juz jest z 100-150kk

Opublikowano

jest taki nie bug tylko sposób na serwach jang XXX robisz noob chara itemy +9 1 lvl i idziesz na dzikusy ja tak zarabiam na mmyt2 i do 40 lvl noob hara mam 130-150Kk

Daj + co ci szkodzi.

96fbf1454f594510bea7dcb5bfacd412.0.gif

Opublikowano

Ludzie ten bug juz zna tyle osob i jest on taki prosty ze wystaczy pomyslec ;d

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Skoro zna go tyle osob to moze ty tez znasz i nas oswieczisz przeciez te forum do tego jest! Do informowania o bugach cheatach poradnikach itp. Wiec zamiast nabijac sobie posty na owijaniu w bawelne xD moglibyscie powiedziec i zamknac juz ten temat!

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

Witam.. Mógł by ktoś podać ten skyrpt albo chociaż jedną linijkę dam 5 Na Pw

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Wescie nagrajcie taskerem ruchy takie aby kupywal i sprzedawal . Lecz czesto "gubi" on ruchy , wiec bardziej oplaci sie wam isc expic lub zmienic serwer bo z nim tylko same klopoty. Lepszy jest sdlongju jak ktos chce tam grac to pierwszym 5 osobom mogę dac sposob na kase (na jedno konto do 1kkk )

Opublikowano

Albo ktoś pisze metodę przez mod kamera albo lepiej zamknąć ten temat... skoro nikt nie chce się podzielić tą informacją tylko się chwalicie, że umiecie i tyle ludzi już wie, TO NIECH SIĘ PODZIELĄ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...