Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Gold?.

Wejn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tutaj będe wstawiał swoje gry z poziomu srebra chciałbym słyszeć uwagi dot farmy buildów itp bede starał sie wrzucac każdą gre.

Moim celem jest dostanie się do golda.. choć nwm czy zasługuje :)

Beztytuup_nsqqhws.png

Przegrywaliśmy 1:7 wszystkie fragi zebrał lee potem sam nic nie robił jak sie wystackowałem (;

vayne.png

Opublikowano

Siemka tutaj będe wstawiał swoje gry z poziomu srebra chciałbym słyszeć uwagi dot farmy buildów itp bede starał sie wrzucac każdą gre.

Moim celem jest dostanie się do golda.. choć nwm czy zasługuje :)

Beztytuup_nsqqhws.png

I tak następny mecz będzie przegrany haha. :D

Opublikowano

1570 rankedów i Silver II? Serio ?:D
No nic życzę powodzenia, sam wychodze do golda i od wczoraj Silver II 0 punktów dzisiaj mam 100 i 1 wygraną do S1.
Btw. mam 20 rankedów rozegrane xD.

Opublikowano

Popracuj nad farmą. Są zdecydowanie lepsze itemy na nasusa niż hydra. ^_^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

1500 Rankedów w silverze no widzę weteran w chuj . Poza tym nie kupuj hydry na nasusa, bo psuje ona stacki ... Szczerze nie wyjdziesz z silvera no chyba, że za następne 1500 gier, pozdro

Opublikowano

1000 rankedów jakieś to było grane na 500 ping + przed zmiana internetu jakiś braz V

A więc mam rozumieć że 1000 rankedów grałes na pingu 500, i to dlatego?

Opublikowano

to dlatego mozna sie dziwic ze mam sII gdzie normalny gracz przy tylu grach mial by plat+

Mamy Ci w to uwierzyć że ponad 1000 gier grałeś z pingiem, który jest permanentnie czerwony.. podziwiam twoje nerwy.

Opublikowano

Mamy Ci w to uwierzyć że ponad 1000 gier grałeś z pingiem, który jest permanentnie czerwony.. podziwiam twoje nerwy.

Ja przy pingu 100 płacze, bo nie mogę swobodnie grać.

Leć do tego golda bo masz jeszcze niecały miesiąc. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Ja też przy prawie 1k siedzie w goldzie :D(może 800 ;d )Ogółem to jeszcze popracuj nad farmą i lepszym buildem.

Powodzenia.

Opublikowano

nerwy już mi sie zszargały totalnie dla mnie gra na 200 pingu juz jest płynna :D. Po zmianie internetu o wiele lepiej sie gra :)

I tak następny mecz będzie przegrany haha. :D

prorok.

Beztytuup_nsqqrsx.png

quinn dc jakies 7-10 min lux top 12 armoru orianna bez szans na midzie niestety nie wyszło :s.

vayne.png

Opublikowano

brałem fragi jak widziałem jak sie ma sytuacja na liniach :)

A tu następny meczyk

Beztytuup_nsqqxww.png

Vi 2x gank top i 2x oddała mi fraga potem sie załamała chyba i ogólnie słabo zagrała

Dobry team w którymś momencie jakis słaby dive i lekki throw ale koniec koncu win :)

vayne.png

Opublikowano

na temat irelii nie będę sie wypowiadal poniewaz nie lubie grac tą postacią ale na nasusa masz troche zły build, na cd masz tylko gauntleta, a na nasusie top 40% cd jak najszybciej to podstawa, bardzo dobrym itemem w połączeniu z gauntletem jest spirit visage, dostajesz CD oraz zwiekszony efekt healu z Q, bez tych 2 itemków dla mnie nasus nie istnieje, a hydre do smieci wywalic ;3

a tu masz moją gre nasusem na topie ze wczoraja ;3 600q udało mi się nabić, oczywiście da się więcej ale siedzenie calutką gre na topie i ignorowanie teamu to zły pomysł, czasem trzeba coś roamować

ku-go-ofgr.jpg

Opublikowano

Troche sie podłamalem spadłem wybiłem spowotem do s2 i znow spadłem ale coś będe wrzucał żeby odświeżać są jeszcze jakies minimalne szanse na wbicie golda :s

1397417_315334008606548_1815988914_o.jpg

vayne.png

Opublikowano

Powodzenia w wbijaniu golda ja w weeken w zeszlym tyg wybilem sie z s3 0lp do s1

Tera mam 60 lp planuje wbic golda w tym weekendzie

Mam ponad 600 rankow grannych ale to przez to ze dlugo siedzialem w bV ;DDDDD

Do s1 mozesz sie wybic nawet w 1 dzien to wszystko zalezy od cb i twojej motywacji

Pozdrawiam i zycze golda jeszcze duzo czasu ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...