Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do generowania modeli

Andreal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję prostego programu, który będzie generował dla mnie po kolejno wybranych elementach (spośród mojej bazy) rysunek techniczny lub też nie (może być 2D). Dokładnie chodzi o pokazanie mojemu klientowi jak będzie wyglądał produkt, który dla niego stworzę. Czyli włączam ten program, klient wybiera kolejno części, to się w programie składa od razu na poczekaniu i wychodzi zaraz model produktu. Dodam, że chodzi o elementy metalowe. Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

3d studio

Autodesk Maya

3ds max

itp

droga imprezka , wymiana grafiki ok 7-15 tyś i zakup programu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie wiem jak ty sobie to wyobrazasz , zrobić demonstracje w 3D z renderem w czasie rzeczywistym przed klientem na byle jakiej grafice do gier . zrobic wcześniej zakup zgrzewy piwa, żarcia z KFC albo pizzerni i czekać aż będzie pokazywało wyniki co kilkadziesiąt minut dla jednej klatki !

zresztą szukaj sobie sam np tu

http://www.dobreprogramy.pl/Modelowanie-D,Programy,Windows,143.html

inaczej to linux, Ubuntu wystarczy i sobie szykasz w repozytoriach , tam tego masa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ha dla zielonego to tylko trawka zielona czyli nauczyć się samemu obsługi programu , niestety nic nie przychodzi tak łatwo

sprawdź sobie na dzieńdobry program Lumion do statycznego renderingu , wersja free nawet jest i z tutorialami lumion3d.pl

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...