Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haslo nieprawidlowe

combo360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobralem sobie mu online.Stworzylem konto,zalogowalem sie i odpalilem.I w samej grze po wybraniu serwera trzeba sie ponownie zalogowac.I tu pojawia sie problem bo zawsze pisze,ze haslo jest nieprawidlowe chociaz wpisuje je dobrze.Co wiecej,gwiazdki w loginie nie zgadzaja sie z iloscia liter w moim prawdziwym loginie.Stworzylem nowe konto ale nic nie pomoglo.

Z gory dodam,ze ponowne pobranie mu nie wchodzi w gre bo mam dosc wolne lacze.Na anglojezycznych stronach chyba sa odpowiedzi jak to naprawic ale ja angielskiego za cholere nie rozumiem ;d takze licze na szybka pomoc :)

Opublikowano

Pobralem sobie mu online.Stworzylem konto,zalogowalem sie i odpalilem.I w samej grze po wybraniu serwera trzeba sie ponownie zalogowac.I tu pojawia sie problem bo zawsze pisze,ze haslo jest nieprawidlowe chociaz wpisuje je dobrze.Co wiecej,gwiazdki w loginie nie zgadzaja sie z iloscia liter w moim prawdziwym loginie.Stworzylem nowe konto ale nic nie pomoglo.

Z gory dodam,ze ponowne pobranie mu nie wchodzi w gre bo mam dosc wolne lacze.Na anglojezycznych stronach chyba sa odpowiedzi jak to naprawic ale ja angielskiego za cholere nie rozumiem ;d takze licze na szybka pomoc :)

Potwierdziłeś e-mail?

Spróbuj też zrestartować router.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wszystko sprawdzone.Haslo zmieniane na tysiac sposobow,nowe konta tez byly tworzone,gra byla od nowa pobierana i nic.I przypomne,ze po wybraniu serwera w momencie gdy trzeba sie zalogowav gwiazdek w loginie jest wiecej niz rzeczywiscie mam.

Opublikowano

Wszystko sprawdzone.Haslo zmieniane na tysiac sposobow,nowe konta tez byly tworzone,gra byla od nowa pobierana i nic.I przypomne,ze po wybraniu serwera w momencie gdy trzeba sie zalogowav gwiazdek w loginie jest wiecej niz rzeczywiscie mam.

ja zrezygnowałem z gry ponieważ no nie potrafię tego naprawić reinstall gry , zmiana hostingu pobierania , no i nic z tego.. :/

Proponowałbym napisać jeszcze do supportu, Webzen często miał problemy z hasłami.

Więc jeśli macie jeszcze ochotę zagrać (do czego serdecznie namawiam ;d) to próbujcie, nie zaszkodzi, a może pomóc.

HB5fLf7.png

Opublikowano

probowalem wszystkiego ale nic nie pomaga,a support jakos nie odpisuje ;d na anglojezycznych forach prawdopodobnie jest rozwiazanie wiec jesli ktos jest obeznany z angielskim to prosze o pomoc ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...