Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tank teemo sprawdza sie

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tu se zrobiłem builda warmoga i spirita i tak z tym chodziłem do 45 i byłem nie do zajebia a dmg kosmiczny :D Wycarrowałem gre ,bo kazdy focus na mnie a corkiego mieli w dupie :D6BVU11Z.jpg

kxAyLut.png

Opublikowano

"byłem nie do zajebania, DMG kosmiczny"
Staty 5/14

Na Tanky teemo jest tylko jeden build - Nashor/RoA/Rilay/Zhonya/Abbysal

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

"byłem nie do zajebania, DMG kosmiczny"

Staty 5/14

Na Tanky teemo jest tylko jeden build - Nashor/RoA/Rilay/Zhonya/Abbysal

To je AP Tank ,a to normalny tank można powiedzieć z 2 normal itemami ,ale z tymi itemami nikt mnie zajebać nie mógł ,a jak zaje bali to był ace dla mnie ,bo padłem team fighty zawsze byly 5v 5 i ja padalem i moze lisandra ,a enemy w 5 :P

kxAyLut.png

Opublikowano

a tera jak juz kazdy zna emaila pawla(grabarza fioletowej druzyny) niech mu wysle pozdrowienia i pocztowki z mpc forum!!! niech sie chlopak dowie ze i tutaj o nim dobrze mowia ps wydaje mi sie ze jesli corki ich zabijal to on wygral gre przeciez mial wiecej killi od cb -.-

Opublikowano

ADC - 28/5
MID - 16/8
Ty na Topie - 5/14
Gówno wyccarowałeś, to ciebie carrowali, to kosmicznie, powinieneć im dziękować za wygraną, i przepraszac za feed. Dzięki że nie zasłoniłeś nicku, momentalnie leci ignore, bo siedzę na Plat III, i jeszcze mi ciebie połączy :D

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

ADC - 28/5

MID - 16/8

Ty na Topie - 5/14

Gówno wyccarowałeś, to ciebie carrowali, to kosmicznie, powinieneć im dziękować za wygraną, i przepraszac za feed. Dzięki że nie zasłoniłeś nicku, momentalnie leci ignore, bo siedzę na Plat III, i jeszcze mi ciebie połączy :D

Ale i tak będzie mogło jego dołączyć ale nie będziesz widział co on pisze :C Lepiej zapisz sobie jego nick i przyklej na monitorze

@Nie wiem czy to troll, czy ty tak na serio. Gdybyś miał kosmiczny dmg i byłbyś nie do zajebania to miałbyś 24/5/14 nie 5/14/24

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

W tym temacie same gunwna siedza z coal VII? Wiecie o tym, ze gdy przyjmiesz focus zamiast swojego adc lub apc to jest wygrana dla Twojego teamu i to TY wygrywasz ten teamfight?

Yhm ? Jak się umie grać adc to ma się pozycjonowanie i cię nikt nie dopadnie więc luzuj wory ziom.

Może i wykierowałeś my tego nie wiemy bo nie widzieliśmy gry.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Żeby mnie raz tak team wycarrował. Gratulacje tej wygranej powodzenia!

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...