Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] sona - można ? można.

bronz 5 smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem z czego tutaj się cieszyć jesteś supportem czyli po prostu zwyczajnie pomagasz innym osiągnąć

jak najlepszy wynik udaje ci się co jest niczym dziwnym w tej dywizji gdzie Sona AP można wyccarowac.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Nie wiem z czego tutaj się cieszyć jesteś supportem czyli po prostu zwyczajnie pomagasz innym osiągnąć

jak najlepszy wynik udaje ci się co jest niczym dziwnym w tej dywizji gdzie Sona AP można wyccarowac.

mowisz tak w kazdym temacie to ze twoj poziom prezentuje to ze wycarrujesz ap soną to sie ciesz. moj nie a wiec ciesze sie z tych wynikow ktore osiagam teraz 7/0 win/lose nie gram dlugo w lola jakies 3 miesiace ludzie mowia ze support to gowno o to chodzi by im uswiadomic ze tym tez da sie grac, mysle ze rozumiesz.

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Wiadomo wszystkim da się grać ale jeżeli chcesz osiągnąć coś więcej to musisz się tym nauczyć grać lepiej niż inni.

Wyniki jakoś super nie zadowalające ale oczywiście to jest support? a po 2. interesuje mnie bardzo dlaczego masz Ignite zamiast Exhaust?

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Wiadomo wszystkim da się grać ale jeżeli chcesz osiągnąć coś więcej to musisz się tym nauczyć grać lepiej niż inni.

Wyniki jakoś super nie zadowalające ale oczywiście to jest support? a po 2. interesuje mnie bardzo dlaczego masz Ignite zamiast Exhaust?

hmm duzo osob w lobby tez o to sie denerwuje. cos innego ogladam duzo streamow polowe czasu poza lolem spedzam nad tym i oni nie biora exhausta a ignite. soną gram agresywnie ucze sie nią grać i to jest dobre combo. Q+W dla adc ( zalozmy ze masz pasyw) + ignite z pasywem z hita walniesz to ktos nie ma pol hp jezeli masz w teamie ogarnietego adc to to wykorzysta - jeżeli nie to nie. zawsze gram z ignitem na supporty przewaznie kill mi nie ucieka gdy jest postac ktora ma escape, uzywam ulti zeby padl w 100 % exhaust nie jest potrzebny MOIM ZDANIEM.

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Sona jest jednym z najlepszych supportów,ale żeby osiągnąć jakieś wyniki też trzeba mieć obeznanie w supportowaniu.Gratulacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...