Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Ogolne o gre & łotrzyk.

ZagajQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , gram w Neverwinter Online juz troche , ale dalej nie ogarniam sporo :D.

Gram postacia Drow , Łotrzyk. Mam 17 lvl.

1. Jest jakis build do expa na tym forum ? Mogłby ktos podac?

Skile , statystyki , osiagniecia.

2. Jak miec tego towarzysza ? musze miec dowodzenie na wyzszy poziom czy jak ?

3. Jakie bousy moja postac powinna miec?

Bonus moc , co to oznacza ? jak to liczyc ? % od dmg czy co ?

4. Czym tu sie handluje ? Sa złote , srebrne , miedziane monety. Jakies diamenty astralne , insygnie chyba.

Narazie tyle , moze cos dodam :D.

Chetnie widziałbym jakies linki do dobrych poradnikow.

Pozdrawiam Zagaj

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

2. Towarzysza na 16lvl dostajesz - misje dostajesz.. Dowodzenie to rodzaj profesji - na początku może TROCHE zysku narobić, lecz na 60lvlu nic nie daje to praktycznie - nie polecam.

3. Krytyk, moc, przebicie pancerza, kradzież życia. - najedziesz mysza na np. moc i pisze Ci wszystko co to daje itd..

4, Głownie diamentami astralnymi (AD), za złoto też się da, ale zazwyczaj te gorsze itemy. Insygnie wymieniasz u łowcy nagród - np: 20 danych insygni za poty lub jakieś skrzynki.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

1. Poszukaj na google znajdziesz buildów od groma, ja mam łotrzyka na 26 lvl aktualnie robiony pod kryta(około 35% szans na kryt:D) i na Podziemiach, Potyczkach mam najwięcej dmg a i na PVP daje rade.

2. Na 16 lvlu jest zadanie gdzie dostajesz go za free, wybierasz tylko jakiego, a tak to kosztuje tylko 2zł lub ok 1500AD(możesz szybko kase zrobić kupując niebieskie itemy na 54+lvl po 20-30AD i sprzedawać za złotko, Można mieć w taki sposób szybko towarzysza jak i wierzchowca. Polecam kapłana na początek gdyż idzie zaoszczędzić na butelkach leczenia :-)

3. Moc wg mnie do 60lvlu jest bezużyteczna, szedłbym w sam krytyk, ewentualnie kryt+obrona(trzeba tylko mieć broń na swoim poziomie)

4. Głównie ADekami. Rób dzienne zadania u Rixa. Teraz jeszcze przez 2 dni lecą worki z których możesz dostać 8k AD lub wymieniać je na skrzynki u piratów.

Opublikowano

1. Pełno buildów na yt, jak i google, ja tam radze wszystko krytyk, moc, ozdrowienie, wytrz.
2. Na 16 lvlu możesz go wybrać, potem za 5zł i jak @up 1500AD
3. Moc daje dużo dmg, ale gdy masz epic. ity to moc gunwo daje :)
4. Zen - ItemShop, Diamenty Astralne - Główna waluta, można je zdobyć z dziennych zadań Rixa, lub wymienić zen na te diaxy, ew. za foundry jakieś, właśnie jeszcze przez te 2 dni jest even z woreczkami, tam można zdobyć AD. Gold - waluta głównie dla npc, potki, jakieś słabe rzeczy, crafting, koń itp.

Pozdrawiam, szelkoffy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...