Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się do wiedzieć za ile można kupić najtańsze, używane i w dosyć dobrym stanie PS3. Zastanawiam się nad zakupem i nwm ile takie kosztuje. :) Z góry dziękuje za pomoc.

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

A możecie mi jeszcze napisać wszystko czym się różnią od siebie poszczególne wersje? Slim, fat i super slim. I poco ludziom aż tyle pojemność np. 320GB?

Bd dawał lajki ;d

sygna1.png

Opublikowano

A możecie mi jeszcze napisać wszystko czym się różnią od siebie poszczególne wersje? Slim, fat i super slim. I poco ludziom aż tyle pojemność np. 320GB?

Bd dawał lajki ;d

320 GB to mało. Ja mam 500 GB i mi brakuje :D

Wyglądem, poborem prądu, gabarytami

Dodatkowo od III generacji FAT zrezygnowano z emulatora PS2 a Super Slim dostał pamięć flash.

Taka pojemność przydaje się gdy kupuje się gry w wersji cyfrowej albo korzysta z PS Plus.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

OK tylko poco tyle pamięci? Gry zajmują więcej miejsca na ps3 niż na pc? I jak je się tam zapisuje? bo myślałem że się kupuje i przez płytę gra :D

+ "gabarytami"? co to jest? ;D

sygna1.png

Opublikowano

OK tylko poco tyle pamięci? Gry zajmują więcej miejsca na ps3 niż na pc? I jak je się tam zapisuje? bo myślałem że się kupuje i przez płytę gra :D

+ "gabarytami"? co to jest? ;D

Gabaryty - wielkość

Każda gra instaluje jakieś dane na dysku, jedne gry jak np. FIFA potrzebują tylko kilkadziesiąt MB a inne jak np. GTA V około 10GB (dokładnie 8,23GB)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Czyli pod fife 14 mogę zakupić ps3 fat z jak najmniejszą pojemnością? ;)

+ do czego są softy? bo teraz zauważyłem jakieś różne softy na różnych aukcjach.

I coto jest "YLOD"? :D

sygna1.png

Opublikowano

Pewnie, ze pójdzie, ale nie warto brać z mała pojemnością..

YLOD - Yellow Light of Death tak dokładnie to: Utrata kontaktu przez cynowe kulki, którymi przylutowane są energochłonne układy w obudowach BGA ( CPU I GPU )

Opublikowano

A coto są te softy? I warto jest kupować fata? Bo czytałem że są "awaryjne" - tzn.? Często się psują czy jak? ;d

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...