Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGA 2013

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęcie z maską gazową ktoś pisze Stalker XDD

Widziałem kierzka orgazm

Makin to nie był ten pryszczaty nerd w sweterku ? bo widziałem takiego

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę
o kurwa

Dlatego m.in nie ogladam TVN. Oni tylko kłamia i sieja propagande. Ktos byl tam i ogarnial? Na pewno nie, zrobili wywiad z jakimis randomami i niby artykul. Fakt faktem tlok byl ale nie przesadzajmy, bylo super ;) A ze niektorzy latali z kilkoma grami to ich luck.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dlatego m.in nie ogladam TVN. Oni tylko kłamia i sieja propagande. Ktos byl tam i ogarnial? Na pewno nie, zrobili wywiad z jakimis randomami i niby artykul. Fakt faktem tlok byl ale nie przesadzajmy, bylo super ;) A ze niektorzy latali z kilkoma grami to ich luck.

przecież jest uwieczniona cała walka na śmierć i życie..

lolol

Opublikowano

Odniosłam zgoła odmienne wrażenie, gdy moj tyłek wylądował na podłodze, bo 3-4 chłopców z tłumu (tak o głowę wyższych ode mnie) postanowiło się rzucić do tyłu po lecącą grę i tym samym mnie przewrócić xD No ale co prawda to prawda - było super ;p

#don't care

Opublikowano

A no to sorrki, moze Wy tak mieliscie, w moim przypadku nie bylo ani jednej takiej sytuacji ;x Ale TVN i tak przesadza ;d

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano (edytowane)

A no to sorrki, moze Wy tak mieliscie, w moim przypadku nie bylo ani jednej takiej sytuacji ;x Ale TVN i tak przesadza ;d

Bo ty byłeś na pyrkonie.

@down , "Wyjechałam"?:P

Edytowane przez magram12

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

No więc relacja z mojej strony.

Wyjechałam pociągiem o 3 w nocy, prawie cała drogę spałem, wysiadam w Poznaniu, Endymion miał przyjść po mnie na dworzec z jego kolegą ale nie przyszedli bo się gdzieś zgubili szukając hostelu

No więc dzwonie w która stronę poszli, gdzieś na moście w prawo, tak patrzę, gdzie ten most, potem zauważyłem, idę gdzie mi powiedzieli, włączyłem GPS i gdzieś mnie tam prowadził..

Przechodzę koło przejścia podziemnego, idą dwaj goście, pytam, Mikołaj? Kiwną głową, przywitaliśmy się itp. Zaprowadzili mnie do hostelu, wszystko tam załatwiłem i na PGA. Szukamy tego wejścia, znaleźliśmy je, wchodzimy na ten cały teren, szukamy pawilonu, ale znaleźć nie możemy, ktoś zaproponował, chodźmy za ludźmi, okazało się to dobre dobre rozwiązanie, wchodzimy pokazujemy bilety itp. no i zwiedzamy, 70% to lol, nawet przy stanowiskach do wota w lola grali :D

Chodzimy, chodzimy, dosiedliśmy do stanowiska smite, przyglądamy się jak grają, nagle potrzebują jednego gracza, kolega Endymiona mnie wypchał i odwrotu już nie było, gry w ogóle nie ogarniam, tak, tak moderator Smite i gry nie zna xD

W drużynie przeciwnej grała tez Miltinka, przywitaliśmy się itp.

Próbuje zalogować się na swoje konto ale pasów zapomniałem ;_; no to na szybkiego zrobiłem nowe konto, pytam się jakiegoś ziomka jak się w to gra? On się mnie pyta a w lola grałeś? nie ;_; Po drugiej stronie była jeszcze jakaś dziewczyna, obydwaj na raz mi wszystko tłumaczą i nic z tego nie zrozumiałem xD

Zaczyna się mecz w cos tam próbuje grac ale nic z tego xD przegraliśmy, moje staty 0/12/2 xD taaak 2 asysty xD

Następnie znowu łaziliśmy po tym całym PGA, no ale tu nic ciekawego nie było szczególnie.

Wychodzimy, idziemy do hostelu, Endy dzwoni do Makina bo podobno miał wpaść (to był piątek) ale nie przyszedł :(

Doszedliśmy do hostelu, już prawie jesteśmy i Endy wyjmuje klucz do pokoju, ja do niego "ale ja żadnego klucza nie dostałem" tylko jakiś biały kartonik xD

Okazało się że to był jakiś klucz elektroniczny #swag

Ogarnęliśmy sie itp. i doszliśmy do wniosku że to jedyna okazja żeby się zintegrować (...) xD

Następnego dnia rano mieliśmy iść po Botanika na peron, tam go spotkaliśmy i dalej jak było jest w jego opowiadaniu.

Ogólnie było zajebiście, oby więcej takich spotkań :)

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Pawel rzygal pod drzewem przed hostelem.

ps. to prawda

Ja zapewne też, ale nie pamiętam.

ps. to też prawda

Zaprzeczam wszystkiemu co mówisz.

Opublikowano

Odniosłam zgoła odmienne wrażenie, gdy moj tyłek wylądował na podłodze, bo 3-4 chłopców z tłumu (tak o głowę wyższych ode mnie) postanowiło się rzucić do tyłu po lecącą grę i tym samym mnie przewrócić xD No ale co prawda to prawda - było super ;p

ja na twoim miejscu, jak na kobietę przystało, zniszczyła bym im te gry... zaczynając od GTA V....

Chamy!

Edit: Dlatego nie chodze na takie "zabawy". Gdyby mnie jakiś gnojek popchnął to dopiero TVN miałoby o czym pisać i gadać :P Wkurzona Wredzia to zuoo :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...