Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal bypass

dracon767

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje bypassa do gg do wersji Cabala która jest TERAZ ( ta po której servery zostały przeniesione) lub działającego bota.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A działa wam cabal bo mi zawsze staje na imgrepository.dll i się wyłącza patcher więc może ktoś wstawić tego dll. na speedyshare z najnowszej wersji prosze

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

szkoda tylko że jak mi się patchuje gra to pisze że 316_1.dat się ściąga

Opublikowano
szkoda tylko że jak mi się patchuje gra to pisze że 316_1.dat się ściąga

wiec dawno nie patchowales...... sprobuj jeszcze kilka razy a jak nie to nowa instalka

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

no bo ja nie grałem BARDZOOOOOO długo i ściągłem z ich stronki bodajże z gamershell i tylko do takiego patcha mi się zpatchowało i dalej nie chce jak ktoś by mógł to prosił bym o uploada najnowszą wersje Cabala. a jeżeli nie to jakoś gdyby ktoś mógł mi pomóc z tym jeba*** .dll ;/

Opublikowano

l0ki jak wlaczam cabala pisze mi tam game guard i pisze ciogle status po prawej mam cancel a po lewej retry co mam zle?

@Edit

kk to juz dziala ale mam jeszcze Problem...daje itp dobre passy jak sie loguje do gry czekam az mi sie zapelni pasek connection do swiatu i pisze failed connection to server.

Opublikowano

teraz jest open beta i nic nie działa tak jak powinno ... poczekaj aż open beta się zakończy . wtedy nie będziesz miał takich problemów

a jak bardzo chcesz wbić to próbuj do skutku ...w końcu powinno załapać .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

o co wogule z tym chodzi??

Ta sygnaturka jest cos krótka więc zaspamuje ją głupimi textami :D

1. Głupi tex buahhuahuahua!

2.Jesli powyzszy text uwazasz za glupi to jeszcze raz go przeczytaj i przejdz do ponizszego :D

3. Masz racje ten text byl glupi.

4.Ale co z tego ze ten pierwszy text byl glupi jak teraz pisze texty na temat glupiego textu a to oznacza ze te texty sa na rowni z glupota tamtego opisywanego glupiego textu.

5. I co zrobilo ci sie glupie jak se texcik przeczytales?

6. Te texty sa glupie bo to moja sygna i tu moge pisac bez bana :D

7.A poza tym te texty musza byc glupie bo napisalem ze te texty to spam i to glupi.

8. ale jak to co tam przed 1 punktem napisalem to glupi text to stworzylem cos co jest nieralne albo po prostu sprzeczne (no i glupie oczywiscie hehe :P) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...