Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GRA RPG][Dragon Ball Przebudzenie][Moja gra o Dragon Ball'u]

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile ty masz synuś tych multikont? Bo to już zdaje się czwarte z kolei...
Po za tym nudna się zaczyna już robić ta prowokacja. Z początku bym dał 4/10, ale teraz daję 1,2/10 - za dobre chęci.

1567846744.png
Opublikowano

to ta sama osoba co ciągle wrzuca swoje gówno ? wyjebcie mu bana za multikonto

a z tymi plantami to za dużo króla maciusia

elo, beka XDD

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Ale wy jesteście tępi.

Po 1 to nie Pev.

Po 2 gość sobie jaja robi, żeby wywołać kłótnię i żebyście myśleli, że to Pev. Pozdrawiam!

Po 3 Jak to nie fake to zagram.

@down

a Rise of Metin nie ma licencji na nazwe.

Opublikowano

Brawo. Robisz grę o tytule Dragon Ball nie mając na to licencji. A Pev'ów to już pełno było.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

To jest 1 i ta sama osoba to już wiedzą chyba wszyscy po tym zdaniu '',będzie to seria gier składająca sie z 3 części.Pierwsza gra będzie nosiła nazwę "DragonBall Wybudzenie ''

Ja już widziałem Assasyna i Tera widze DB więc kolego prosił bym o nie robienie sobie jaj tylko polecam pójść do szkoły i ogarnąć się.

86226145013474567463.png

Opublikowano

To jest 1 i ta sama osoba to już wiedzą chyba wszyscy po tym zdaniu '',będzie to seria gier składająca sie z 3 części.Pierwsza gra będzie nosiła nazwę "DragonBall Wybudzenie ''

Ja już widziałem Assasyna i Tera widze DB więc kolego prosił bym o nie robienie sobie jaj tylko polecam pójść do szkoły i ogarnąć się.

I symulator Messiego!

Opublikowano

Najpierw poucz się o tym anime a nie odkurwiasz XDDDDDDDDD

Pev, słabiutko. Nie zagram, nawet próby nie dam grze xD

Nie jestem Pev :)

Wiem,wiem wygląda to strasznie podobnie do tego typka o nicku Pev, ale to na prawdę nie jestem nim.

Opublikowano

Nie jestem Pev :)

Wiem,wiem wygląda to strasznie podobnie do tego typka o nicku Pev, ale to na prawdę nie jestem nim.

Już myślałem, ze odechciało ci się bawić w udawanie kim to ty nie jesteś. Już temat spadł nawet gdzieś nisko...

1567846744.png
Opublikowano

22. Zakaz pisania tematów o celach rekrutacyjnych do waszych projektów. W tym dziale tylko i wyłącznie przedstawiamy gotowe projekty. Kara: "Iksowanie" tematu, kosz + 5%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...