Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BoxyBot PB by fuso98 nie zbiera boxow

timksee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To samo dzieje się z pall na tym pixelbocie. Coś mi sie wydaje ze to bp znow wprowadzil jakies utrudnienie dla nawet juz pixelbotow. trzeba czekac na nowe wersje, podobno jakas aktualizacja ostatnio była wiec to chyba dlatego ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Merkava działa i często widze osoby na pallce które używają merkavy. Łatwo ich zauważyć bo gdy zaczyna ich atakować jakiś pirat to nie zwracają na to uwagi i lecą zbierać dalej.

Ale w Dziesiejszym Darkorbit jeśli ma się naprawde dobre konto to odradzam używania jakichkolwiek programów

Opublikowano

Wyszła nowa wersja BoxyBota by fuso98 (1.49.9). Podobno chodzi, u mnie zbiera bonus boxy ale ciagle jest problem z pall, przynajmniej u mnie ;/ Dopiero pytam sie na zagranicznych forach dlaczego nie zbiera pall, jesli bede cos wiedzial to napisze :)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Ale on zbiera palladium tylko ze lata po calej mapie 5-3 i to jest problem

Czyli teoretycznie nie zbiera bo zaraz poleci ci na 2 koniec mapy i alieny ubija ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...