Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Łuk

Skr3nT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Mam łucznika 78 lvl eq : oblech u7+6, sztylet cienia u7+5, Lekki u7+8 z osło S-14% do obrony i jakieś tam śmieciowate. Pytanie mam takie: Jak mam wzmocnić swoją postac pod pvp, jakie osło wsadzic do sztyletu na 80 ( u6/7 +6/7/8) i ile za takowy sztylet musze wybulic na s3.

Pozdrawiam,

Skr3nT

A tak wgl. sin +9 83 j full atk. xD Sorki ze nie edytowałem, ale nie działa mi ta opcja.

Opublikowano

@Mortimer90 To ze nie dajesz rady, to nie znaczy ze pvp od 85/90.

Jak chcesz to mozesz na arence walic juz od 50lv i okladac wiekszosc ludzi (Bez przesady d; 90lv nie polozysz) wystarczy dobre eq ..

@Topic Do sztyletu znajdz oslo z opcjami - Energia mroku, obrazenia, - reszta wedlug upodobania :> Energii mroku jak najwiecej, obrazen juz nie koniecznie :)

"Kiedy kogoś podziwiasz, nie możesz go prześcignąć, lecz dopóki gramy razem, nie ważne że przegramy! Więc czym jest zwycięstwo? Nieważne, ile punktów masz pod koniec meczu... Jeśli nie jesteś szczęśliwy, to nie jest zwycięstwo!"

Opublikowano

@UP jezeli masz sina, zwiekszasz na kryta, to nie potrzebujesz krytyka w oslo (zalezy jaki +ijob) a energia mroku na sinka, zwieksza obrazenia elementu mroku, co za tym idzie i szanse na krytyczny cios .

"Kiedy kogoś podziwiasz, nie możesz go prześcignąć, lecz dopóki gramy razem, nie ważne że przegramy! Więc czym jest zwycięstwo? Nieważne, ile punktów masz pod koniec meczu... Jeśli nie jesteś szczęśliwy, to nie jest zwycięstwo!"

Opublikowano

@UP jestem tego pewny :3 swego czasu sam gralem sinem, robilem w ten sposob i lecial kryt za krytem w pvp, rzadzilem na arenie :) a mialem tylko 71lv x;

Opublikowano

@UP Energia mroku zwieksza kryta .... na sinie ...

Opublikowano

Energia mroku zwieksza kryta? Jest lepsza niz szansa na kryta i dmg z kryta? Co za bzdury, nie wiem skad ty masz takie informacje...

Z energia mroku to ty sobie mozesz pojsc co najwyzej piorka podropic na golebiach czy tam na innych moobkach z ele sw. I jeszcze ten tekst "rzadzilem na arenie, a mialem tylko 71lv" przedzial lv graczy na arenie pewnie byl 60-70lv, ze tak "rzadziles" z tym ele mroku.

Nie wprowadzaj ludzi w blad i zastanow sie nad postem, to nie jest jakis chat, ze odpowiadasz w 5 sekund, tylko forum.

Opublikowano

@up. Nareszcie ktoś z doświadczeniem znalazł się na tym forum.

Więc podsumowując.

Sztylet na 80. Opcje w oslo to

Cryt+zwiększenie cryta->zamro/stun->sl->inne.bajery. Do tego dochodzą opcje pvp czyli zdjęcie resa, zdjęcie defa, zwiększone obrażenia.

Opublikowano

Zwiększona energia x ele przydatna jest jedynie na magu, wtedy widać niewielką różnicę.

Ossło do sztyletu, oczywiście cryt, do obrazen w pvp, zdejmowanie resa na mrok, sl obrazen/energii i minimum 3% na stuna.

A na 90 lvl zmień bulid na sinku na 30/0/0/90 w ataku różnica niewielka za to 9k hp więcej.

@KilluaArts te kryty leciały zapewne z buffa,a nie ze zwiekszonej energii mroku.

Opublikowano

@up Dokładnie, te staty to powinny być 100/0/1-10/30, chociaż nie znam się tak na sinie, bo nie lubię tego sp ale jeżeli sp jest do pvp to chyba normalne, że full w atak.

Co do tematu to lepiej już go zamknąć, bo się zamęt robi. Piszą jakieś fałszywe informacje nie wiadomo skąd. Autor już o zamknięcie prosił, więc nie ma o czym już więcej pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...