Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś fajne gry - Steam - Cokolwiek - Jakie bym mógł zakupić. Wymagania sprzętowe nie grają roli.

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J.w. Nudzę się jak diabli, a gra w Warhammer'a 40k DoW II mi się pomału nudzi. Polecacie coś? RTS/RPG, cokolwiek.

Opublikowano

musi być na steam? Polecam WoTa, gra na długie godziny/miesiące/lata

Zapomniałem dodać. Nie MMO. Tylko czysty single. Nie musi być steam. Źle nazwałem temat ale teraz już trudno.

Opublikowano

Do GTA m nie nie ciągnie. O Darksiders II Nie pomyślałem. A coś ze strzelanek? Takich nowszych? Battlefield 4 bodajże wyszedł, opłaca się go kupić?

Opublikowano

Mafia II

Civ V

The Wolf Among Us - Ang jęz wymagany chyba że, poczekasz do spolszczenia (gra twórców TWD)

Sindicate

Brink

Metro 2033

Amnesia: A Machine for Piggs

86226145013474567463.png

Opublikowano

Na Steama, to teraz chyba wyjdzie CoD; Ghosts w listopadzie.Zapowiada się całkiem przyzwoicie, więc polecam.Masa godzin w multi + SP.

@Napisałeś w tytule "cokolwiek". Może też być Skayrim.

Opublikowano

Na Steama, to teraz chyba wyjdzie CoD; Ghosts w listopadzie.Zapowiada się całkiem przyzwoicie, więc polecam.Masa godzin w multi + SP.

Kolejny co nabija posty nie widząc, co piszę.

Mafia II

Civ V

The Wolf Among Us - Ang jęz wymagany chyba że, poczekasz do spolszczenia (gra twórców TWD)

Sindicate

Brink

Metro 2033

Amnesia: A Machine for Piggs

Mafie grałem, Brinka też, Metro też, Civ też, Sindicate nie podoba mi się, Amnesia nie podoba mi się (;x)

Opublikowano

Może jakieś RPG?? Wiedźmin 1/2 ;)??

Dishonored jest taka grą futurystyczną , wcielasz się w bohatera , któremu porwano córkę i zabito bliską osobę , będąc najbliższą osobą na miejscu zbrodni jesteś posądzony o morderstwo i skazany . Kolega podrzuca ci klucz od celi i planujesz zemstę :)

Możesz nabyć wiele mocy i zdolności itp ;) ulepszeń , ogromna ilośc książek do znalezienia ;) możesz się zminić np. w mysz , wejśc w szyb wentylacyjny prowadzący do ukrytego pomieszczenia :)

Zajefajna gra , bardzo polecam :)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Team Fortress 2 ;) dłuuugo się nie nudzi. Chcesz potaktykować- bierzesz spy, bezmyślnie rznac ludzi- bierzesz Grubego, lubisz snajperstwo- snajper… 9 klas, gra na każdą okazję i humor ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Może Bulletstorm z FPS ?

Jeżeli chodzi o sportowe to Fifa ale nie grałem w PESa.

Sacred 2,Diablo 3,Torchlight 2 typowe h'n's ?

A może RPG ?

Skyrim,Mass Effect,Dragon Age,Risen,Deus Ex,Fallout 3 ?

A może coś rodem z wyścigów ?

Grid 2,F1,NFS Most Wanted ?

A może ?

BF 1942,CoD 1,2,3 ?

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Myślę właśnie nad Skyrimem, ale już raz miałem z nim doczynienia i może czas na coś innego. W wyścigowe nie lubię zbytnio grać, bo nie umiem. W Sacred'a grałem w 1 edycję.

@Up Dużo się Sacred 2 od 1 różni?

Opublikowano

Ja osobiście poleciłbym Ci 2 wspaniałe tytuły godne uwagi:

- The Wolf Among Us

-The Walking Dead

Już 2 razy ktoś TWD napisał, jaki to gatunek? Bo po SS'ach na necie to takie FPS/RPG?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...