Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zmiana częsci komputera

kosiarz120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko więc tak siostra chce mi dać swój komputer i ja sprawdzałem jego podrzespoły

procek nie pamiętam ale wiem że 2x1.80 ghz

karta graficzna ati radeon hd 4650

ram 2 gb

nie wiem jaki zasilacz jak będe go miał to wam powiem

i tak co w nim wymienić myślałem nad dodaniem ramu dzieś do 8 gb lub kupienia nowej karty graficznej

tak żeby był o wiele mocniejszy a i budzet to 400 zł jak uzbieram oczywiście ok to piszcie :D

Opublikowano

Sprzedaj to, kup nowy. Tak to widze, bo nie ma sensu w to czegokolwiek pakować. Jak się uprzesz to podaj reszte. Czyli czy dyski na SATA, jaka płyta główna, procesor, zasilacz

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

tak dysk stara 500 gb płyty nie pamiętam

zasilacz wiem że 500 wat i sie upre na tym bo mi go nawet nie warto sprzedawać dawać mi co mam w nim wymieniać :D

dysk sata znaczy :D

a i pamiętam że ona wymieniała zasilacz na jakiś za 200 zł ale nie wiem jaki

Opublikowano

Pobierz program CPU-Z i daj nam ss (zrzut ekranu) z wszystkimi zakładkami. Ew. jakbyś mógł to podaj nazwę obudowy.

"Chciałbym się w końcu do czegoś przydać"

By BiałyPL

Opublikowano

dysk sata 500 gb monitor nie pamiętam

sorka ale jeszcze tego komputera nie posiadam więc nie wiem ona ma mi go dać nie to że ja go już mam a i wiem że komputer jest z hp chyba

ma mi on służyć głównie do grania w assasina narazie u niej grałem w assasina i jakoś dawał rade przy 40 fps a i pomyślałem czy w nim nie zmienić procka na intel

core i5

Opublikowano

aha no to widocznie będe musiał troche poczekać aż go dostane i wtedy wam podam no dobra gdzieś chyba za tydzień go będe miał więc wam napisze narka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...