Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dzialajace darmowe boty

DaarkOrbit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Wszedłem tutaj po roku,równo po rocznej przerwie z DarkOrbit (Sprzedałem konto - teraz żałuje).Mam pytanie,jak wygląda teraz sprawa z darmowymi botami? Latałem kiedyś non stop z boxybotem,na stronce nic sie nie dzieje ale widziałem posty jakieś o nowych wersjach. No więc jest działająca wersja na chwile obecną? Da się bocić boxy jak kiedyś? BP banuje tak jak kiedyś?

Sorry że tak dużo pytań,ale wkońcu rok przerwy,mam nadzieje że znajdzie się tutaj osoba która mi pomoże :)

Opublikowano

jakieś namiary na pixelbota ? tylko działającego bo te które dostałem powodują wariację kursora myszki albo w się nie odpalają.... 8S a i jakiś namiar na płatne boty... Z góry dziękuję :D

Opublikowano

jakieś namiary na pixelbota ? tylko działającego bo te które dostałem powodują wariację kursora myszki albo w się nie odpalają.... 8S a i jakiś namiar na płatne boty... Z góry dziękuję :D

Nawet pixele teraz nie dzialaja, jedynie merkava.

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...