Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Talia Inferno

zafiriusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Gram talią inferno. Za 1 mecz będę miał 4 poziom - póki co obie kampanie przeszedłem, wygrałem 2 pojedynki z rzędu (jeden z gościem o jakieś +75elo wyższym ode mnie).

Pytanie jest takie:

Aktualnie uzbierane mam 64100gold'a i 1175 pieczęci - co za to kupić? Obkupić się w pakiety po 12,5kgold'a (pakiety posiłków) czy może kupić jedną a porządną talię Inferno (od początku gry jeszcze nic nie kupiłem).

Co myślicie?

@edit

goddammit! zapomniałem dodać dalszej części tytułu... -.-"

Opublikowano

1.Talia inferno która jest w sklepie to ta którą posiadasz czyli odradzam.

2.Kupuj aktualnie pakiety posiłków i zestawy za 1000 pieczęci.

3.Jak kupisz sobie pakiety to wyrzuć ze swojej tali "łowców z pao" i "najemnych zbirów" są to bardzo bezużyteczne karty które masz w swojej tali.

4.Jeśli chcesz mogę na pw ci pomóc z robieniem tali.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Trudno to powiedzieć.

Zbieraj tak długo aż nie będą ci się powtarzać wszystkie karty w pakietach. Albo dłużej jeśli chcesz zdobyć jakąś konkretną kartę.

Ps o co ci chodzi z 600 kart ?

1330007971-U359964.png

Opublikowano

no bo w całej kolekcji są 592 karty (różne karty) nawet nie wiem jaki jest pełny spis wszystkich kart dostępnych dla talii Inferno.

miałem na myśli, że mam kupować te zestawy dopóki nie uzbieram tych 592 różnych kart?

Mam zaledwie 163 różne na ok 400 w zbiorze

Opublikowano

dobra teraz nie jestem pewien ale liczba 592 to liczba wszystkich kart w grze (nigdy się tym nie interesowałem) i one nie będą tylko w zestawie posiłków (tam jest ok 250 różnych kart) są też inne edycje w których są inne karty)

1330007971-U359964.png

Opublikowano

a skoro już jest teamt i jeszcze nie zamknięty, to żeby nie zakładać nowego i nie zaśmiecać forum, to zadam jeszcze jedno pytanie - na co warto przeznaczać Dzikie Karty??? na jakieś unikatowe stwory i spelle, których brakuje mi w talii? czy na coś innego?

Opublikowano

eee to trochę szkoda... a nie sądzicie, że można je dobrze spożytkować, wydając je na najlepsze brakujące karty np. z talii inferno?

często się trafiają te dzikie karty? można je dostać za wygrane mecze?

Opublikowano

Poszukiwacz śmierci to BARDZO dobra karta, nie jedną grę carruje :) Pomyśl, że komuś zostało 2 hp a Tobie 1, teraz jest runda przeciwnika i wiesz, że zginiesz. Nagle pojawia sie ON i rozgramia wroga? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...