Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nie ładująca sie bitwa

ηajsik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. problem polega na tym, iż podczas gry w czołgi gdy się loguje, wybieram czołg i daje w bitwę jest problem...

Pasek ładowania bitwy ładuje się na prawie sam koniec i .... Nic dalej cały czas tak samo..

Mój sprzęt (szału nie ma, ale chodzić powinno)

CPU : Intel Core Duo e6400 2x 2,13GHz

Ram : 2x Kingston ddr 2 1gb (w dualu) 1x elixir 1gb

GPU : (na razie jade na integrze) Intel Q35 Chipset Family 256mb (Jak na integre sprawuje się dość nieźle.)

MOBO : DELL 0PU052

System operacyjny : Windows 7 Ultimate 64bit z dodatkiem SP1 ..

Dodam, iż wszystko w komputerze mam zaktualizowane, od samego Windowsa po komponenty... I dalej nic

Próbowałem w trybach zgodności, jako Admin i nic...

Problem też mam w CS'ie 1.6 Jaki bym nie pobrał, co bym nie zrobił zawsze jest tak, że gdy włączam cs'a Jest muzyka moge myszką ruszać, ale nie mam obrazu.. Tak jakby by był interaktywny Screenshot .

dzięki z góry za poświęcony czas na pomoc. :)

naajsik.png

Opublikowano

Masz jakieś mody? Jeśli tak to spróbuj je usunąć i wtedy spróbuj.

Napisał ze w CSie ma podobnie.

Hmmm... moze jakies sterowniki pobierz ? Reinstall gry ? Format ?

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Ogl parametry komputera nie powalają, karta słabiutka.

Usuń wszystkie mody o ile wgrałeś, myślę że to przez słaby komputer.

Jakim cudem sprawa modów, których wgl nie mam... Kolega pisał, że tak też mam taki problem w cs więc w czym rzecz.

Od razu mówie, nie multi konto, tylko nie wiem czemu nie mogłem napisać posta na tamtym koncie...

ps. Jeżeli na WOT'a mam za słaby sprzęt, to ty jesteś geniusz. To na CS'a też??

Mi nie chodzi o płynność super, mi chodzi by to działało...

Nie ma i nie będzie raczej.

Opublikowano

f5 .

Dodam, iż w CS'ie jest problem, że wszystko dziala, ale obraz się nie refreszuje (BS albo jak jest ss startowy CS'a to na tym, nie refreszuje się gra.)

Zmieniłem system na W7 Pro x64 problem dalej jest...

naajsik.png

Opublikowano

sprawdz i wyłacz programiki pracujace w tle gg,skarpeta zaktualizuj stery grafy, Dirx -X

Za takie posty powinno sie dostawać Bana. Skoro gra mi działa, garaż hula, to jak nie ładująca sie bitwa i stery do grafy?? Logika i sens??

Wszystko mam zaktualizowane programem Driver Genius .. Ja żadnych GG, i Skarpet nie mam. Przed sekundeczką czyściutki Winek 7 Pro x64 .

naajsik.png

Opublikowano

Sciagnij pelna wer. instalatora WoTa ( lub przez Torrenta), cos okolo 6 GB.

Prawdopodobnie jednak brakuje jakiegos "skladnika" programow didatkowych. Ten instalator o ktorym pisze, posiada wszystkie te "dodatki".

Ja osibiscie stawialbym na braki w DirectX.

test

Opublikowano

Sciagnij pelna wer. instalatora WoTa ( lub przez Torrenta), cos okolo 6 GB.

Prawdopodobnie jednak brakuje jakiegos "skladnika" programow didatkowych. Ten instalator o ktorym pisze, posiada wszystkie te "dodatki".

Ja osibiscie stawialbym na braki w DirectX.

W tym problem, że aktualizowałem wszystko co tylko było mozna.. Grzebałem w Windowsie i wszystko jest na swoim miejscu..

Przeczuwam , że problem tkwi w tym że mam zintegrowane GPU.

naajsik.png

Opublikowano

To chociaż pomóżcie tak, by sam Counter-Strike działał, bo wot to prawdopodobnie rzeczywiście sprawa Integry..

Co do cs'a jakieś sugestie??

naajsik.png

Opublikowano

Man, to sie nie ,,nie ładuje" , ale pacząc na ten sprzęt, musisz sobie iść na godzinke do np. kina , wróćić i se grasz przez 3 min, a potem zaś zmiana mapy...

Podsumywaując to się ładuje, ale WOOOOOOOLNO

=D

76561198018588473.png
Opublikowano

Man, to sie nie ,,nie ładuje" , ale pacząc na ten sprzęt, musisz sobie iść na godzinke do np. kina , wróćić i se grasz przez 3 min, a potem zaś zmiana mapy...

Podsumywaując to się ładuje, ale WOOOOOOOLNO

=D

Zanim napisze powód warna jaki wysłalem na Ciebie odpowiem na twój żałosny post.

pójść na godzinkę do kina 3 minuty gry?? Kolego to, że tatuś ci zakupił najnowszego haswella, 16gb ramu, grafe 3gb to nie upowarznia Cię do nabijania postów w tak żenujący sposób. Na tym kompie nie jedna gra by poszła (nie mówię tu o górnej półce) ,,Podsumywawując'' dostałeś warna za spam :)

dziękuje, dobranoc.

naajsik.png

Opublikowano

Czyli to ja jestem ułomny, a nie człowiek, który myśli, że na takim sprzęcie sobie pogra ... Super.

Lepiej wymień dysk twardy, jeżeli chcesz, żeby się szybciej ładowało

@edit

Zamiast myszką, rusz głową =D

76561198018588473.png
Opublikowano

Czyli to ja jestem ułomny, a nie człowiek, który myśli, że na takim sprzęcie sobie pogra ... Super.

Lepiej wymień dysk twardy, jeżeli chcesz, żeby się szybciej ładowało

AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHHAHAHAHAAHAHAAAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHHAAHAHAHAHA xD
naajsik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...