Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Spolszczyc Longju3

desti222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie jak spolszczyć logju3 bo jest po niemiecku i ciężko się gra prubowlem sposobem przedstawionym na forum ale nic to nie daje wiec proszę o pomoc

Opublikowano

oj oj ^^ pomeczcie sie troche to zobaczycie ze wszystko wychodzi :) to akurat nie jest takie spolszczenie jak wszystkie bo na Longju3.us sa inne porty, zaloguj sie i wejdz w wiersz polecen, potem wpisz netstat -n i szukaj trzech IP (takich samych) jak sie nie myle to poczatek byl 94.23..... i patrz na porty, tutaj raczej zeby zrobic spolszczenie nie obejdzie sie bez jakiegos moda... No i jak masz juz IP to wklejasz do serverinfo.py (jak nie wiesz jak zrobic to poszukaj gdzies na forum widzialem).

Przy kazdym IP masz 3 porty, 7501, 7500 i 20000, tutaj musisz sie juz pobawic sam bo trzeba poprostu strzelac, jak sa 3 linijki to w kazdych musisz powklejac inne porty. No to chyba tyle :) (wiem wiem ze tak chaotycznie napisane ale inaczej nie umialem xD)

...

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Opublikowano

chodzi mi o to ze nie zrobisz spolszczenie przez powiedzmy METIN2 CONNECT CHANGER by KaMeR bo sa inne porty... Musisz spolszczenie zrobic w modzie tutaj link do moda i wypakuj do jakiegos nie pachtowanego metka... po wypakowaniu znajdz plik serverinfo.py i otworz za pomoca notatnika... skasuj wszystko i wklej to :

import app
import locale

app.ServerName = None
if (locale.IsEUROPE() and app.GetLocalePath()):
STATE_NONE = "..."

STATE_DICT = {
	0 : "...",
	1 : "NORM",
	2 : "BUSY",
	3 : "FULL"
}

SERVER01_CHANNEL_DICT = { #Longju3.US|2
	1:{"key":11,"name":"CH1   ","ip":"94.23.246.173","tcp_port":7700,"udp_port":7700,"state":STATE_NONE,},		
}
SERVER02_CHANNEL_DICT = { #Longju3.US|1
	1:{"key":21,"name":"CH1   ","ip":"94.23.246.173","tcp_port":7501,"udp_port":7501,"state":STATE_NONE,}, 
}
REGION_NAME_DICT = {
	0 : "POLAND",		
}

REGION_AUTH_SERVER_DICT = {
	0 : {
		1 : { "ip":"94.23.246.173", "port":20000, }, #Longju3.US|2
		2 : { "ip":"94.23.246.173", "port":20000, }, #Longju3.US|1
	}		
}

REGION_DICT = {
	0 : {
		1 : { "name" : "Longju3.US|2", "channel" : SERVER01_CHANNEL_DICT, },						
		2 : { "name" : "Longju3.US|1", "channel" : SERVER02_CHANNEL_DICT, },						
	},
}

MARKADDR_DICT = {
	10 : { "ip" : "94.23.246.173", "tcp_port" : 7761, "mark" : "10.tga", "symbol_path" : "10", }, #Longju3.US|2
	20 : { "ip" : "94.23.246.173", "tcp_port" : 7500, "mark" : "20.tga", "symbol_path" : "20", }, #Longju3.US|1
	}

TESTADDR = { "ip" : "210.123.10.153", "tcp_port" : 50000, "udp_port" : 50000, }

teraz chyba zrozumiales :)

...

IPS Driver Error

Opublikowano

no tak, teraz serw jest OFF wiec sie nie zalogujesz :( trzeba czekać dzis ma działać podobno ok 24-1 w nocy czyli z 30 na 31 stycznia więc :)

...

IPS Driver Error

Opublikowano

ja też od dłuższego czasu mam problem nie moge sie polaczyc przez spolszczenie a serwer On o co biega?

Opublikowano

ja akurat mówie o serwie 1, a 2-3 to na stronie pisze ze dziala.. tak wgl to serw 1 off juz na zawsze podobno.(baza sie im popsula)... ma ktos jakies konto np na serwie 2 albo 3 do oddania ?jak cos to PW

...

IPS Driver Error

Opublikowano

i tez nie działa a na si miałem woja 81 lvl ze skillami na P , a tam skilli nie latwo wbic na p bo kamyki po 120k a ku po 10k

Opublikowano

no wlasnie, ja dalem spol do s1, dajcie mi jakies konta na s2 - s3 to wam porobie spolszczenia, chyba ze dacie ip z portami (tymi trzema portami) to sie bez konta obejdzie, (ale ja chetnie przyjme konto, i tak mi zapewne juz skasowali moja postac)

...

IPS Driver Error

Opublikowano

trochę nie rozumiem. Nie możesz sam konta na stronie zrobić? ( wwwlongju3.us)

Opublikowano

heh juz dawno bym je mial ale rejka zamknieta,,,

...

IPS Driver Error

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...