Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][Konkurs] Jak widza Cię inni na MPC forum?

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam, że organizatorki konkursu nie powinny brać w nim udziału. ;-)

Przepraszam, ale jak to ma wyglądać później? Wredna napisze "no to 1 miejsce zajmuję ja"? xD Troszkę ogaru, ludzie.

wypierdalaj gówniaku, plz. ty i te twoje pierdolone rozkminy, ogarnij. nie powinno to byc ciebie ale na forum he

@Wredna

nie przejmuj sie, rozpieszczone dziewczynki tak maja co zrobic.

@top

Bedziecie cos takiego jeszcze organizowac, nie zdarzylem pracy zrobic...

Opublikowano

Dziewczyno, proszę Cie. Idź się spinać w statusach, idź się spinać w newsach, czy dawać słit focie w pogaduszkach, ale pozwól, by fanArt był wolny od twoich humorków.

Mamy całkowite prawo wzięcia udziału w konkursach, które organizujemy, zwłaszcza, że wszystko zostało przeprowadzone w taki sposób, by każdy miał szanse, a głosowanie przebiegało fair.

O matko, nie płacz. :f Dla mnie to po prostu śmieszne, że organizatorzy konkursu biorą w nim udział. I nie chodzi mi tu tylko o FanArt, ale ogólnie to jest głupota. Poza tym napisałam Ci wyżej, że to co najmniej będzie wyglądać dość nietaktownie. A jest to temat do dyskusji, mamy wolność słowa i mam prawo wyrazić swoją opinię. ;)

wypierdalaj gówniaku, plz. ty i te twoje pierdolone rozkminy, ogarnij. nie powinno to byc ciebie ale na forum he

@Wredna

nie przejmuj sie, rozpieszczone dziewczynki tak maja co zrobic.

@top

Bedziecie cos takiego jeszcze organizowac, nie zdarzylem pracy zrobic...

Twój poziom wypowiedzi świadczy o Twoim bardzo niskim IQ, serio. ;x

Opublikowano

Po co marudzić że administratorki fan artu startują? Jak ktoś wrzucił swoją pracę nie zmyślą że weźmie udział w zabawie,że udzieli się w życiu forum,tylko z myślą że musi zdobyć nagrode i -warna to nierozumie sensu tej zabawy. Ludzie głosują na moderatorki bo podobają im się ich prace. Jak wredna wygra to nie będzie w tym nic nietaktownego,a temat z wynikami może napisać ktoś inny :X

Opublikowano

Chciałbym zgłosić pewną nie prawidłowość w owym konkursie.

Czyli pracę było można wstawiać do godziny 23:59 dnia 27.10.2013. Na poparcie tego, jest jeszcze post Wrednej napisany 28.10.2013, w którym napisała, że termin oddawania prac był 'Do wczoraj...'.

w9tg58c.png

Tutaj pojawia się właśnie owa nieprawidłowość. Jedna z uczestniczek konkursu a dokładniej Julietta wstawiła swoją prace 28.10.2013 o godzinie 8:19 [Odnośnik], a jej praca została przyjęta do konkursu mimo nie zmieszczenia się w ramach czasowych. Ja naprawdę, nie chcę być jakiś zły czy niemiły, ale jej praca nie powinna być przyjęta. Nie oczekuję wyjaśnień, dlaczego została potraktowania 'ponadregulaminowo', ale na przyszłość zwracajcie uwagę na to i traktujcie wszystkich tak samo. ;)

Nie zauwazyłam tego, rzeczywiście praca wstawiona po terminie. Usunięta z tematu z głosowaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...