Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko czy Ecsro Public jest check czy poprostu mi nie dziala... Bo mam nowe pliki oprocz clienta i przy launcherze jak zaznaczam serwer to mam chinskie znaczki i pozamieniane mam serwy np nazwa xxx(febria) odpalam a tam public xD odpalam ecsro public a tam nomi sie wlancza -_-'

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

Też bym zagrał na ecsro vip ale jest reg on tylko aktywowac konta nie idzie ;p narazie gram na ecsro nomi i w miare fajnie sie gra :)

Opublikowano

@Offtop

Public teraz bardzo mocno demotywuje do grania, nie dość że stalle nie działają, lagi są, to jeszcze jest bug z tym że server dostaje cały czas crasha.

@Topic

W launcherze masz poprawne nazwy, po włączeniu silka to nazwy są inne bo serwery się pozamieniały miejscami (ale to już jakiś czas temu).

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

@Up

Po 1: Crasha dostajesz Ty (ew ktos inny), jezeli nie ma nowych plikow

Po 2: Ja dziele IP z kilkoma osobami (ktorzy rowniez graja na ecsro) i nasze IP nie ma w ogole lagow- tylko freezy raz na 30min po 30sekund... co jest normalne

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

@OmgLolNoob^^

Ad.1 Co masz na myśli? Jakie pliki? Dodają je codziennie że codziennie serwer dostaje crasha?

Ad.2 Mówiąc lagi - miałem na myśli freezy uniemożliwiające expienie na mobach z wyższym lvl

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Mam nowe pliki i jest git ;d nowe media jest . Lagi są ale małe serwer zazwyczaj crowded ale za 1/2 razem sie wbija. Crasha jak narazie nie mialem.

siuwaks.jpg projectxox.jpg
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...