Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Fb

Gość Reynald

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że na forum jest tego mnóstwo ale poszukuję boota który łowi ryby na zminimalizowanym, dodam że shark boot mi nie działa jak i hidden angel boot by xWaffeleisen. Mam obejście.

Opublikowano

Innych nie ma :>

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Witam, wiem że na forum jest tego mnóstwo ale poszukuję boota który łowi ryby na zminimalizowanym, dodam że shark boot mi nie działa jak i hidden angel boot by xWaffeleisen. Mam obejście.

Te boty na obejściu nie działają i nie będą działać a ty się tym dziwisz,jak byś przeczytał instrukcje do angelbota to byś wiedział ze na obejściu on nie działa.

Nie ma innych botów działających na zminimalizowanym oknie.

Tutaj masz temat do angelbota 2.4 - http://www.mpcforum.pl/topic/105918-tuthidden-angelbot-by-xwaffeleisen-v24/page__p__680985__hl__angelbot__fromsearch__1entry680985

Musisz ściągnąć całego patcha żeby ci działał ten bot, bo działającego bota na zminimalizowanym oknie oraz obejściu nie znajdziesz.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

• Dodaj nową pozycję...