Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zagadka z drzwiami.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To żeś zasłynął inteligencją. Idiots everywere.

Idiots everywhere* jeżeli mówiąc o inteligencji...

@topic narysowałem to 25 razy i zawsze 1 drzwi to jest po prostu zabijanie czasu

Opublikowano

Skąd wiesz, że się da? Kto Ci tak powiedział, babka z matmy? Może po prostu lubi Cię robić w chuja. Dużo osób próbowało w tym i ja i po prostu zawsze zostają jedne. Ktoś zapodał tez linka do wiki i jest tam wszystko wytłumaczone.

Opublikowano

Dałem to babci robi to 2 dzień, a głowę ma dobrą wiecznie robi jakieś krzyżówki, zagadki itd. Mówi mi że się nie podda, ale jej zdaniem nie ma rozwiązania bo ' coś tam ' nie słuchałem jej do końca.

Opublikowano

Niemożliwe do wykonania. Nie macie się co męczyć.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zagadnienie_most%C3%B3w_kr%C3%B3lewieckich I tak pewnie żaden nie zrozumie, ale chuj.

+

Nie da się spełnić tych warunków. Ponieważ z tw. Eulera wiemy, że pokoi z nieparzystą liczbą drzwi może być nie więcej niż 2, a w tym wypadku mamy takich pokoi 3.

=

potwierdzenie, że to fake

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Pamiętam jak to całą klasą dostaliśmy od nauczyciela fizyki na początku 3 gimnazjum, powiedział, że jest możliwe do wykonania, lecz jest to w jakiś sposób podchwytliwe, kto zrobiłby to dostałby 5 na koniec :D Robiłem to przez całe 3 gimnazjum, 1 technikum, no i teraz robię w 2 technikum i nie udało mi się jeszcze ani razu tego rozwiązać ;D. Czasami miałem wrażenie, że mi się udało, ale tak na prawdę przegapiłem drzwi i koniec, rozczarowanie :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Celem jest PRZEJŚCIE przez wszystkie drzwi, przez każde PRZECHODZĄC tylko JEDEN raz.

Nie było mowie o zrobieniu tunelu /skakaniu xD

1383437320-U140773.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...