Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coraz głupsza tv ,_,

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś reklamy były dobre fajne i zrozumiałe a teraz ? Przykład : Dzieciak otwiera i zamyka okno i mówi zimniej cieplej.. japier... toż to za upośledzenie może uchodzić albo ta reklama z tą mirą tym dziadkiem i reklama banku..

Opublikowano

I seksistowska telewizja się stała... Słynna zapowiedź serialu na Polsacie 2 XL...

Faceci to istoty przez które. Kobiety tracą rodziny, dostają depresji i tyją.

No wtf?

Opublikowano

Na polsacie, tvp,tvn nie da sie nic normalnego obejrzec.. wszędzie te trudne sprawy i inne gowna ..

Jak już oglądam to TVN Turbo, Polast play, discavery, ewentualnie jak Cejrowskiego puszczają. A po za tym to pojebany programy i reklamy zjadające mózg.

Logo.JPG

Opublikowano

Tv = guwno. ktoś to jeszcze ogląda?

Ja, ale głównie tylko Discovery Channel i Canal+Sport/Film tak to jedynie rodzina ogląda TV :P

Kiedyś reklamy były dobre fajne i zrozumiałe a teraz ? Przykład : Dzieciak otwiera i zamyka okno i mówi zimniej cieplej.. japier... toż to za upośledzenie może uchodzić albo ta reklama z tą mirą tym dziadkiem i reklama banku..

Społeczeństwo robi się coraz głupsze (nie każdy) to robią głupsze reklamy, innego wytłumaczenia nie ma : ]

Opublikowano

ja oglądam tylko raz na jakiś czas śmierć na 1000 sposobów na polsat play xD

Opublikowano

Prawda. jedynie co to w tvn w piątki i na polsacie są filmy ale i tak reklamy i discovery tez ogl.

Od czasu do czasu, coś ciekawego w sobotę puszczą. Najchętniej wtedy Polskie komedie albo inne klasyki oglądam np... Ostatnio na RTL7 lecieli Szybcy i Wściekli... Co mi przypomniało, że trzeba te nowsze filmy obczaić...

Ale serio... Ja czasami mam wrażenie, że niektóre scenariusze do seriali są pisane na kolanie, albo przez kobiety które mają uraz do facetów o coś... Jak wspomniany przykład 2 XL...

Admin Cienia
Opublikowano

Czasami oglądałem coś na Discovery, jeśli chodzi o resztę kanałów to całkowita strata czasu. Ciągle bezsensowne reklamy, nudne trwające latami telenowele i powtórki filmów.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja tam jedynie oglądam Discavery , TVP Historia jak coś fajnego i mądrego leci , Eurosport w zimie ( biegi , skoki , narciarstwo alpejsie itd. ) oraz Vive , 4Fun jak chce muzy posłuchać :)

Opublikowano

Tylko Discovery Channel(dzungla zlota, oglądałem 1 sezon, teraz jest drugi), Eurosport( wrestling,sporty zimowe), viva(to gowno bardziej zgnoic się nie mogło. Do 12 muza, potem te głupie seriale, co nastolatki w usa lubią),czasami tvn na masterchefa i jeszcze hyper +. Ogonie moja rodzina woli te noobskie tvp,tvn niż te w/w.

Opublikowano

no i nagle nikt nie ogląda tv, jak coś to tylko "discavery" hahaha.

Nie rozumiem co w tym śmiesznego(oprócz błędnej nazwy).

Czasami oglądam na discovery Pogromców mitów no i bear gryllsa a tak to wiadomości lub na polsacie kiepskich :D

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

no i nagle nikt nie ogląda tv, jak coś to tylko "discavery" hahaha.

Zajechało gimbazą

@Top

Czasami obejrzę wiadomości albo jakąś pogadankę z palikotem na polsat news

Telewizja nie ma być mądra, tylko ma przynosić zyski

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nie rozumiem co w tym śmiesznego(oprócz błędnej nazwy).

Czasami oglądam na discovery Pogromców mitów no i bear gryllsa a tak to wiadomości lub na polsacie kiepskich :D

Ja też praktycznie Kiepskich, albo filmy w piątek i sobotę... Ale jak ja widzę te seksistowskie dzisiejsze seriale...

Opublikowano

rzadko oglądam telewizje z 2 powodów, po 1 nie mam za bardzo czasu a po 2 to jest syf, te wszystkie śmieszne seriale, reklamy i wszystko nawiązujące cały czas do erotyki jest żałosne i pierze tylko mózgi tępym ludziom

Opublikowano

Jak bym miał nieograniczony dostęp do komputera to bym nie oglądał telewizji, niestety czasami dostaję zakaz na kompa i oglądam tą gunwianą telewizję dla zabicia czasu. Wkurwiają mnie od chuja Szpitale, Trudne Sprawy, M jak Miłość, Klan, Pierwsza miłość. To jest taki syf, że normalnie żygać mi się chce. Jak już coś oglądam to jakiś dobry film albo meczyk ogarniętego klubu (na pewno nie reprezentacji Polski lub ekstraklasy, bo to kaleki), bo reszty telewizji nie trawie, tych wszystkich talent showów, seriali, reklam, teleturnieji, mango! i wszystkiego innego.

Autorze tematu popieram Cię. Telewizja jest coraz głupsza i schodzi na psy

Opublikowano

Programy jak i reklamy są już głupie. Mówie tutaj o większości np. Polsat. Gdy się nudzę, to oglądam Discovery channel, science i animal planet. Dla śmiechu czasem też kiepskich obejrzę B)

Gdy patrzę na reklamy to na pawia się zbiera.. Kiedyś to mogłem zrozumieć bo trzeba zarobić, ale dzisiaj to już jest paranoja. Od niestandardowej głośności (ustawione na fulla; Domyślnie reklamy mają głośność 100 a czasem robią głośniej czyli powyżej 100) po reklamy z treściami seksualnymi np. ubezpieczenia.. panienka z dużymi cyckami. I to jeszcze w normalnych godzinach.. A reklama leciała, gdy równie dobrze oglądałyby ten program dzieci.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

W tych czasach telewizja jest chamska. Potrafią wyrażać tylko negatywne zdanie o ludziach, nie raz zdarza się, że ktoś z nich jest pijany, włącza film i nagle daje reklamy i ponownie film. O reklamach nie wspomnę, bo większość z nich jest po prostu nie zrozumiała.

Opublikowano

Mi się zdaje że teraz częściej reklamują prezerwatywy i takie tam erotyczne rzeczy np dziś słyszałem w radiu "Lubisz seks? ale po stosunku boli cię narząd weź " coś w ten deseń. Kilka lat temu tak nie było wiem że to jest naturalne ale nie reklamowali aż tak :x.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...