Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking & Hackshield?

OmgLolNoob^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam kilka pytań (Proszę o odpowiedź w punktach)

1. Czy za srokinga często lecą bany? Czy gdybym nim bocił na ongach to dostałbym?;p

2. Jezeli tak, to co banuje srokinga? Hackshield, automatyczny, GM czy kto?

3. Co z tym hackshield? Co on glownie robi?

4. Czy duze ryzyko jest na dostanie bana za srokinga?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

1. Za SROkinga lecą bany... ale na pewno o wiele rzadziej niż za AGbota czy Isro bota... oczywiście nawet jakbyś bocił na mayangach czy penkach też byś dostał... za samo używanie można dostać bana tak ogólnie mówiąc...

2. GM i anti-hack/bot shiled....

3.a) kicuje boty B) blokuje zalogowanie się do gry c) banuje konto botera

4. hmmm ja go używam tylko jako loadera i nic więciej... nie boce nim... ale kiedy był bezpłatny i nim bociłem ile się dało to jeszcze ani razu mi się nie zdarzyło żebym dostał bana...

mam nadzieję że pomogłem.... ;)

Opublikowano

no okej, ale jakbym juz zlapal bana, to tego pierwszego na 7dni czy perma? Za srokinga...

Jeszczej edno pytanie - czy srok. mozna uzywac 7h dzienni eczy jak?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

1. Za SROkinga lecą bany... ale na pewno o wiele rzadziej niż za AGbota czy Isro bota... oczywiście nawet jakbyś bocił na mayangach czy penkach też byś dostał... za samo używanie można dostać bana tak ogólnie mówiąc...

2. GM i anti-hack/bot shiled....

3.a) kicuje boty B) blokuje zalogowanie się do gry c) banuje konto botera

4. hmmm ja go używam tylko jako loadera i nic więciej... nie boce nim... ale kiedy był bezpłatny i nim bociłem ile się dało to jeszcze ani razu mi się nie zdarzyło żebym dostał bana...

mam nadzieję że pomogłem.... ;)

Yyyy... hackshield nie kickuje i nie banuje botów automatycznie -_-

Bany są codziennie chyba 10 (jak się myle, to niech mnie ktoś poprawi)

Hackshield wysyła listę botów do GM'ów a oni banują.

Hackshield blokuje logowanie do gry, ale pod tym względem, że uniemożliwia prostym programom uruchamiania MC

Opublikowano

Yyyy... hackshield nie kickuje i nie banuje botów automatycznie -_-Bany są codziennie chyba 10 (jak się myle, to niech mnie ktoś poprawi)Hackshield wysyła listę botów do GM'ów a oni banują.Hackshield blokuje logowanie do gry, ale pod tym względem, że uniemożliwia prostym programom uruchamiania MC

no w każdym bądź razie byłem blisko... a i mi się wydaje że nie ma ograniczenia co do ilości banowanych kont dziennie...

a Sroking jest darmowy 7 godzin każdego dnia....

Opublikowano

no w każdym bądź razie byłem blisko... a i mi się wydaje że nie ma ograniczenia co do ilości banowanych kont dziennie...

a Sroking jest darmowy 7 godzin każdego dnia....

Człowieku skąd wiesz że 7 godzin dziennie?? Chociaż raz odpaliłeś srokinga że masz takie wiadomości?! - jeśli nie to poco piszesz bzdury i wprowadzasz ludzi w błąd? Gdybyś był na tyle mądry to byś chociaż wszedł na główną stronę srokinga i przeczytał dokładnie co tam pisze a nie roznoszi ploty!

Sroking jest darmowy TYLKO po wtorkowej cotygodniowej inspekcji przez 7 godzin!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...