Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] nie no kur** krew mnie zalewa, je*** boosty do platy V

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe przejmować się bo to źle na psychike siada xDD. Jak juz podejrzewasz ze twoj team robi sie noob bierzesz postac taka ktora ty potrafisz wykerować gre i grasz swoje :) Nie patrz na innych bo to nic nie pomoże.

Opublikowano

NIe przejmować się bo to źle na psychike siada xDD. Jak juz podejrzewasz ze twoj team robi sie noob bierzesz postac taka ktora ty potrafisz wykerować gre i grasz swoje :) Nie patrz na innych bo to nic nie pomoże.

ta

jak ja 1st pick

wraz z 2

i był instalock na mida

to wzialem jungle

i so hard nie umiem carryowac jungla

ale od jutra bedzie best riven eu :D

Opublikowano

masz problem?

@

umiesz inseca?

Czyli jak umiesz 'inseca' to jesteś zajebisty? GG. Teraz współczynnik zajebistości wyznacza skill w grach. Pora za naukę się brać roczniku 99.
nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Czyli jak umiesz 'inseca' to jesteś zajebisty? GG. Teraz współczynnik zajebistości wyznacza skill w grach. Pora za naukę się brać roczniku 99.

<censured>

weź wyjdź.

Opublikowano

Liczba 99 w nicku nie oznacza od razu rocznika, panowie.. Równoznacznie może to być szczęsliwa/ulubiona liczba, bądź końcowy numer do jakiejś laski.. Do każdego należy mieć szacunek, nawet do tych osób które są w pod/gim/tech/stud, a nie spokojnie kozaczyć w internecie. Internet to jest rzeczywista wirtualność. Zapraszam na kawę w życiu rzeczywistym, jeżeli macie jakieś niepewności. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Liczba 99 w nicku nie oznacza od razu rocznika, panowie.. Równoznacznie może to być szczęsliwa/ulubiona liczba, bądź końcowy numer do jakiejś laski.. Do każdego należy mieć szacunek, nawet do tych osób które są w pod/gim/tech/stud, a nie spokojnie kozaczyć w internecie. Internet to jest rzeczywista wirtualność. Zapraszam na kawę w życiu rzeczywistym, jeżeli macie jakieś niepewności. ;)

ale pewnie oznacza rocznik

Opublikowano

Przecież on normalnie zapytał

To znaczy kto,? Bo mnie pytania czy ta liczba 99 to twój rocznik mnie już denerwuje, bo każdy się o to pyta, a później dodaje, że 13 letni dzieciak który niech idzie się uczyć w szkole a nie grać na komputerze.

A może jak Ci powiem, że jestem z rocznika 99 ulży komuś?

Opublikowano

3/11, imo dziwny build i na team zrzuczasz? Ja to rozumiem. Zganiam na team jak mi faktycznie grę przegra, a nie tak jak tu, gdzie ty feedowałeś.

Masz 8,3k golda w 40 minucie jako jungler, kiedy support ma 9k. Tyle.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie raz się tak trafia ja raz grałem Kaziem 2/0 po 7min później gp poszedł na mida bo coś tam spinał że zabieram mu kille gdzie ja się wbijałem i większość dmg zabierałem im

po 30 minutach na midzie nafeedował 0/19

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Słabo zagrałeś, sam nie powinieneś ginąć. Kto wie czy to nie Ty nafeedowałeś a potem Leona tyle razy ginęła :P?

Jakoś bardzo Ci nie współczuję bo też nie była to Twoja najlepsza gra

Opublikowano

Słabo zagrałeś, sam nie powinieneś ginąć. Kto wie czy to nie Ty nafeedowałeś a potem Leona tyle razy ginęła :P?

Jakoś bardzo Ci nie współczuję bo też nie była to Twoja najlepsza gra

leona 0/4 w 8 minucie, jak i ez 1/3 ...

ja miałem 1/0/2 bodajże ale potem jak oni chodzili w 5 co ja mogłem zrobić jak ich adc Vayne składał mnie na 5 hitów mimo że miałem arma i trochę hp.

Opublikowano

Leona prawie tyle samo cs'ow co ty ;) Pozdro pocwicz ziom

ksuła ciągle farme...

co ja mogę zrobić . ale platyna prawie blisko. jutro i niedziela i wskoczy :)

Opublikowano

Nie wiem kur** kto go spłodził <--- lee sin jeszcze mi wmawia że jesli lepszy ode mnie kozaczek, bo ma platynkę. A i jeszcze to polaczek

Tak jak vanosh, zmienię nazwę tematu na platyna to drugi elo hell

07cy.jpg

co za pojebay w to grają mają plate V i robią to co ten lee sin na jungli.

latarnia + lw first

pruł dupe do mnie że 2vs1 tryndy zabić nie mogliśmy gdzie trynda miał full hp a lee tylko 500

ani jednego blue mi nie oddał

i jeszcze pisze że zed to uselles w late

no japierdziele

co za platynowe plajsy

lepiej mi się gra w bronzie

:C

ja 0 flame dla teamu, próbowałem oddawać kille ale się nie dało bo dmg ma ten champ wardy stawiałem, ultowałem tylko ich adc bo innego nie było sensu nonsens, porażka

a dmg jak zwykle najwięcej ja, prawie 30k , a ten lee marne 8k

farma taka sobie bo bot przegrał jak zwykle i było 4/0/1 jinx, pushneli bota i na mida zaczęli łazić.

z kim ja gram ( dla ciekawych ):

qsi9.jpg

zobaczcie na te kd ratio lee sinem -> deady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...