Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak napisać skrypt aby chodzić w kółko?

KR3CIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem bo odpalam bota aby zrobić smurfa 30 lvl i juz 2 raz pod rzad dostaje bana za Leaverbuster czyli afk bo typ na którym skupił sie bot poszedł afk i moje pytanie jest takie aby ktoś mi powiedział jak napisać taki najprostszy skrypt aby bot chodził w kółko i aby mnie nie wywaliło za afk bo przez to dostaje auto bana od serveru. help

bez reflików

Opublikowano

Nie testowałem, ale coś w tym stylu :3

function OnTick()

myHero:moveTo(myHero.x+math.random(-100,100), myHero.z+math.random(-100,100))

end

Opublikowano

Witam mam taki problem bo odpalam bota aby zrobić smurfa 30 lvl i juz 2 raz pod rzad dostaje bana za Leaverbuster czyli afk bo typ na którym skupił sie bot poszedł afk i moje pytanie jest takie aby ktoś mi powiedział jak napisać taki najprostszy skrypt aby bot chodził w kółko i aby mnie nie wywaliło za afk bo przez to dostaje auto bana od serveru. help

Zły pomysł, jak nie kupisz itemów etc. to i tak bana dostaniesz.

Opublikowano

0 creepów, 0 dmg, 0 itemów, sam ruch - liczysz, że nie dostaniesz bana?

Można byłoby dorobić pentlę do Soraka Slack, która sprawdza, czy x/y/z postaci, która ma followa zmieniło się od wcześniejszego ticka, ale to za dużo zachodu o nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...