Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot-wyzwanie

piotrvolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Jestem tu nowy i mam pare pytan dotyczacych gry Mount and Blade Warband.

1 Czy istnieje mozliwosc zrobienie Aimbota do Warbanda?

2Czy ktos posiada takiego?

3Czy ewentualnie podjol by ktos napisanie takiego? (nie jest to porste poniewaz im dalej stoi przeciwnik trzeba wyzej celowac)

P.S Jesli zly dzial prosze o przeniesienie

Opublikowano

odnośnie tego że trzeba wyżej celować to wydaje mi się że programowi komputerowemu nie robi to różnicy, problem jest jedynie w ustawieniu w programie aby liczył odległość gracza i przeliczał z tego wysokość celownika. Zrobił bym to za darmo ale po 1 nie kojarzę gry po 2 jest rok szkolny nie mam na to czasu. Czas zapewne będą mieli ludzie ze szkół informatycznych lub studiów ale tak jak napisał kolega wyżej będziesz potrzebował środków rozsądne minimum to 50 zł(przynajmniej takie było by moje :D)

Opublikowano

odnośnie tego że trzeba wyżej celować to wydaje mi się że programowi komputerowemu nie robi to różnicy, problem jest jedynie w ustawieniu w programie aby liczył odległość gracza i przeliczał z tego wysokość celownika. Zrobił bym to za darmo ale po 1 nie kojarzę gry po 2 jest rok szkolny nie mam na to czasu. Czas zapewne będą mieli ludzie ze szkół informatycznych lub studiów ale tak jak napisał kolega wyżej będziesz potrzebował środków rozsądne minimum to 50 zł(przynajmniej takie było by moje :D)

Bulletdrop:

D3DXVECTOR3 vec = targetPosition - localPosition;
float d = D3DXVec3Length(&vec);
float dy = targetPosition.y - localPosition.y;
float dx2 = d * d - dy * dy;
float dx = sqrtf(dx2);
float v = PREDKOSC_POCISKU;
float g = 14.73f; // grawitacja 9.81/14.73/-9.81

float v2 = v * v;
float sq = v2 * v2 - g * (g * dx2 + 2.0f * dy * v2);
if (sq < 0.0f) {
	return D3DXVECTOR2(0.0f, 0.0f);
}

float angle = (float)M_PI_2 - atan((v2 + sqrtf(sq)) / (g * dx));
float dropDistance = tanf(angle) * dx;
float time = dx / (v * cosf(angle));
return D3DXVECTOR2(time, dropDistance);

Trochę matmy, ale da się to uprościć.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...