Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jednak ( może ) będzie skórka do elise

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lolnope, 3 przejane. Pierwszy mecz mnie interesował. Dlaczego? Przeciwnicy wygrali dzięki bugowi. Ja, gdy zaczynaliśmy grę nie mogłem się wczytać do gry, co stało się też z przeciwna sona. Co dziwne, W TYM SAMYM CZASIE CO JA SONA RECONECTOWALA. Śmiechu warte, bo ja bym to wygrał ale kurwy buguja mnie. Poza tym był to pre made i support. PRZYPADEG ? NIE SONDZE

Wiesz jesteś za dobry i riot po prostu chce Cię na siłę powstrzymać przed wbiciem golda ,bo jak wbijesz golda to jedną serią wbijesz diamond I i będziesz prosem dzięki któremu Polska wygra sezon IV ,a oni tego nie chcą...

A tak wgl. to dobrze Ci idzie oraz gl FR (fck riot)

Opublikowano

Wiesz jesteś za dobry i riot po prostu chce Cię na siłę powstrzymać przed wbiciem golda ,bo jak wbijesz golda to jedną serią wbijesz diamond I i będziesz prosem dzięki któremu Polska wygra sezon IV ,a oni tego nie chcą...

A tak wgl. to dobrze Ci idzie oraz gl FR (fck riot)

Nie pierdziel, bo to prawda. Było pełno bugów, kiedyś leona jak uderzyła z któregoś skilla to wywalało i przeciwnika i siebie. Ja nie mam zamiaru kłamać, straciłem ładne 4 minuty na grę ( + chwila na dojście ) dlatego, że zachciało się bugów...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...