Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jednak ( może ) będzie skórka do elise

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Życzymy powodzenia - spotykamy się w goldzie ;)

Haha pewnie, ostatnia gra renektonem - gra ładnie szła w naszą stronę, lecz pod koniec dostałem 1000 pingu i sobie mogłem pograć, poza tym lee troche ssau, i nie mam na myśli bulidu, stat tylko o jego ganki. Polegały one na staniu przez pół minuty pod krzakiem i wycofaniu się. Mimo wszystko, było też mojej winy, bo zrobiłem jeden bezsensowny dive i shen zdobył lekką przewage.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Haha pewnie, ostatnia gra renektonem - gra ładnie szła w naszą stronę, lecz pod koniec dostałem 1000 pingu i sobie mogłem pograć, poza tym lee troche ssau, i nie mam na myśli bulidu, stat tylko o jego ganki. Polegały one na staniu przez pół minuty pod krzakiem i wycofaniu się. Mimo wszystko, było też mojej winy, bo zrobiłem jeden bezsensowny dive i shen zdobył lekką przewage.

Nie martw się - byle by wygrać i przejść do grona Gold'owiczów :D

8372383248.png
Opublikowano

Nie martw się - byle by wygrać i przejść do grona Gold'owiczów :D

Kolejny mecz - wbijam furie i zbijam na pare hitów rengara. Później wbija sejuani - tryndamere 2/0. Później dive - 3/0. Potem skosiłem aż do inhibitora, była 13 minuta. Padło mi się pare razy, pare teamfightów. W 19 minucie rozwalone wszystkie inhibitory - gg wp easy :D Mialem print screena, ale niestety w paincie sam czarny ekran wyskakuje. Szkoda, bo to jest troche podniecające :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Kolejny mecz - wbijam furie i zbijam na pare hitów rengara. Później wbija sejuani - tryndamere 2/0. Później dive - 3/0. Potem skosiłem aż do inhibitora, była 13 minuta. Padło mi się pare razy, pare teamfightów. W 19 minucie rozwalone wszystkie inhibitory - gg wp easy :D Mialem print screena, ale niestety w paincie sam czarny ekran wyskakuje. Szkoda, bo to jest troche podniecające :D

13 minuta? Zacnie. Może chętny na duo (PW)? :)

8372383248.png
Opublikowano

13 minuta? Zacnie. Może chętny na duo (PW)? :)

Ta... niestety, 1 win 2 lose. Nie mam jak wygrać, skoro dostaje silver 1 hecarim który nawet jak silver nie gra... Kayle bez dmg, oraz tristana i jej yolo akcje... nie wyjde, do tego trzeba 99% farta, 1% skilla...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ta... niestety, 1 win 2 lose. Nie mam jak wygrać, skoro dostaje silver 1 hecarim który nawet jak silver nie gra... Kayle bez dmg, oraz tristana i jej yolo akcje... nie wyjde, do tego trzeba 99% farta, 1% skilla...

Napisz na PW, pomogę Ci :) Niestety, czasami (a nawet często) trafiają się nie ogarnięte osoby..

8372383248.png
Opublikowano

nie czeba 99 farta , poprostu dajesz mi dyche i masz golda

Najpierw musisz wbić Brąz IV nie zapominaj.Powodzenia we wbijaniu Złotej ligi

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Widzę, że spadłeś z serii.

Ja już miałem 80LP w s1, dziś 47 :x

Spadłem? Lolnope, po prostu jestem w ciężkiej sytuacji, muszę 2 pod rząd wygrać. Ale nie ma rzeczy niemożliwych ;)

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

E tam ryze już masz zamazanego ale nie ma się czego ziom wstydzić ;p Odpalasz bola i wygrywasz bo przecież update nie ma więc co?? Jedziesz !

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

E tam ryze już masz zamazanego ale nie ma się czego ziom wstydzić ;p Odpalasz bola i wygrywasz bo przecież update nie ma więc co?? Jedziesz !

BOOSTOWANE KURWY W SILVER 1/GOLD V

I WEZ TU KURWA GOLDA WBIJ

macie lol gówno kinga

http://www.lolking.net/summoner/eune/29521273

ja pierdole

ile szczescia potrzeba zeby przebic sie przez to gowno, mialem bronze V, bronze VI, bronze VII i bronze VIII w teamie

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

2 runy LF, nie 3, bo nie będziesz pod turretem mógł lasthittować.

Opublikowano

2 runy LF, nie 3, bo nie będziesz pod turretem mógł lasthittować.

? Wytłumacz mi, o co chodzi, zmieniłem ale nie rozumiem po co mam to zmieniać...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

? Wytłumacz mi, o co chodzi, zmieniłem ale nie rozumiem po co mam to zmieniać...

Chyba chcesz lasthittować pod turretem, a jak masz 3 to nie możesz.

Opublikowano

Lolnope, 3 przejane. Pierwszy mecz mnie interesował. Dlaczego? Przeciwnicy wygrali dzięki bugowi. Ja, gdy zaczynaliśmy grę nie mogłem się wczytać do gry, co stało się też z przeciwna sona. Co dziwne, W TYM SAMYM CZASIE CO JA SONA RECONECTOWALA. Śmiechu warte, bo ja bym to wygrał ale kurwy buguja mnie. Poza tym był to pre made i support. PRZYPADEG ? NIE SONDZE

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...