Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łaczenie

Orzi:3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak wszyscy wiecie na dniach ma być łączenie serwerów ja do was z takim pytaniem . Teraz gram na s19 deimos on się połączy w jedno tylko że nie z solarem , ale mam postać na solarze czy mógłbym dołączyć tą postać z solara tak aby był na jednym koncie na deimos s19 albo na innym tylko żeby po prostu on tam był.

Czy ceny na s19. pójdą dużo w dół czy nie ma co liczyć na spadek cen po łączeniach ? ;]

Opublikowano

Nie ma takiej opcji żeby przenieś postać na własne życzenie, jak serwery nie są łączone to postacie zostano osobno.Co do solara to on nie jest z niczym łączony więc możesz zapomnieć o jakichkolwiek połączeniu postaci.

Ceny zależą tylko i wyłącznie od graczy.Nie powiem ci czy spadną czy pójdą w dół.Radził bym poczekać do fuzji i się samemu przekonać.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Cen nikt nie może przewidzieć - zależy jak gracze na to zareagują.

Na pewno nie połączą serwerów z duża rozbieżnością cen, bo połowa serwera nie miała by hajsu na eq.

Co do łączenia kont - nie ma takiej opcji.

Nie "dołączysz" sobie postaci do tego konta, przykro mi.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...