Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do słuchania muzyki komputer / telefon - 100 zł

Malzahar69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Potrzebuję zaczerpnąć waszej rady na temat słuchawek, z głównym przeznaczeniem do słuchania muzyki reggae.
Mój budżet jakim dysponuję na obecną chwilę to 100 zł. Znajomy polecał mi te słuchawki : "Sony mdr-xb200", dodam, ze wypróbowałem je i przyznam , że jakość dźwięku zadowalająca, wyciszenie czy wytłumienie ( nie wiem jak to się już pisze ) też na całkiem fajnym poziomie z tym, że ja po prostu nie znam się na słuchawkach i prosiłbym o jakąś pomoc. Co sądzicie na temat modelu,który podałem ? Czy może jeszcze jakieś inne ? Pozdrawiam

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Opublikowano

Co z tego, że ty byś brał je skoro się nie znasz?

HD201 albo HD681, tak jak napisał NitroCharge. A jak chcesz soniacze to kup model wyższy czyli Sony MDR-XB300(na allegro do stówy są)

Opublikowano

Co do tych HD681, moglibyście podać jakiś konkretny link ? Bo widziałem jeszcze wersję "Evo".
I teraz pytanie co lepsze? MDR-XB300 czy raczej te HD681 ? Czy to raczej porównywalne ;)

Znalazłem takie 2, czy one się czymś różnią, czy tylko wyglądem ?

http://allegro.pl/sluchawki-superlux-hd-681-nauszne-polotwarte-hit-i3627248369.html

http://allegro.pl/sluchawki-superlux-hd681-b-nauszne-polotwarte-hifi-i3629013585.html

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...