Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<|> # xMiners.pl # <|> [Z] [1.6.4] [999 SLOTÓW] [PRZEJŚCIA MIĘDZY SERWERAMI] [PROXY] [NOWE MOBY] [PISTOLETY] [AUTORSKIE GILDIE] [100 NOWYCH ITEMÓW!]

xMiners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzedni serwer też tworzyłeś ponad 2 tygodnie. A i tak wytrzymał zaledwie tydzień...

Opublikowano

@tka: 2 tygodnie i poświęcone 200zł, a strzelam, że ponad 2 miesiące, poświęcone ponad 1500zł już na starcie i zaplecze techniczne z m.in. CraftServe, to inna bajka... ;-)

Dwa screeny dla Was:

#1 : Wygląd mapy na Survivalu. Nie będzie ona taka jak na screenie, ale w bardzo podobnym stylu. ;)

dhfqpg.jpg

#2 : Lista serwerów... Mamy nadzieję, że na starcie będzie 650/650. :P

s3bv40.jpg

Opublikowano

@UP : Stwórz coś równie dobrego, w taki okres czasu, poświęć na to tak zawrotne kwoty - porozmawiamy. :-)

Twoja opinia nie jest podparta żadnymi argumentami. Argument "bo padnie" jest równie kiepski jak Twoja opinia...

Opublikowano

Czekaj bo tera nie ogarnę. Będzie 1 serwer Surv + G czy pare serwerów ?? i kiedy dacie ts3 już tą reklame widze 2x i ts3 ani widu ani słychu ;/

86226145013474567463.png

Opublikowano

@UP : Serwer będzie jednego typu : Survival+Gildie, dodatkiem będą MiniGames tj. Quake, Parkour, Blitz SG postawione na osobnym serwerze. ;)

Serwer weryfikacyjny będzie odpowiadał za weryfikacje kont graczy, oraz podział serwerów - SV i MiniGames.

Co do TS3 odpalimy go może nawet jutro. ;) Musimy kupić pod TS3 raczej osobnego VPS'a z dobrymi zabezpieczeniami przed DDoS, a w tym największy problem.

Opublikowano

@UP: Myśleliśmy o czymś takim wraz z całą ekipą, ale jednak po opiniach ludzi i naszych osobistych odczuciach zrezygnowaliśmy i postanowiliśmy, że stworzymy coś zupełnie innego. ;-)

Opublikowano

@UP:

Dziękuję, że mnie bronisz, niestety jest w tych poprzednich serwerach również troszkę mojej winy, przyznaję się, ale po części masz rację. ;-)
Dzięki za opinię, widzimy się na serwerze!

~ Avaterys.

Opublikowano

@up

Nie , nie o to mi chodzi ,ale ok mniejsza o to.

@Offtopic To jest chyba temat w którym masz najwięcej Przeglądaczy :P

86226145013474567463.png

Opublikowano

@UP :
A możliwe, chociaż chyba było więcej w jednym z poprzednich, już dawno. Tak czy inaczej prawie 500 wyświetleń w jeden dzień, to niezły wynik.

Za kilka dni będzie tutaj nie 20, a strzelam, że około 1000 przeglądających.

Czemu? Sami sobie możecie odpowiedzieć. ;-)

Opublikowano

Ok dowiedziałem sie czego chciałem a, tera pozostaje mi tylko czekać. Jeżeli byś kiedyś mógł to daj ss jakiegoś nowego przedmiotu :)

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...