Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria - SURVIVAL / PvP by BR3ND! [Dedyk 16GB RAM] [100 slotów] [No-Premium] [1.7.2] [Bez żadnych modyfikacji!] [PANEL GRACZA] [PISTOLETY / KARABINY]

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny ,ale są lagi od strony serwera i to na prawdę często te lagi zniechęcają do gry.Na serwerze wiele ludzi skarży się na lagi praktycznie każdy

BR3ND zamiast dodawać jakieś nowości na serwer które go obciążają wykup jakiegoś dobrą maszynę i na pewno więcej ludzi będzie grało bo jak na razie większość osób nie gra z powodów tych lagów.

Wczoraj nie byłem na serwerze i nie miałem jak tego ogarnąć. Dziś trochę poprawiłem i nie powinno być już lagów.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj nie byłem na serwerze i nie miałem jak tego ogarnąć. Dziś trochę poprawiłem i nie powinno być już lagów.

A dokładniej lagów nie ma do 30 graczy gdy jest już 30+ albo 50 lagi i nie raz przez nie zginąłem jak włączę F3 i patrze na memory to mi max do 50% podskakuje a reander mam na minimal więc to raczej nie moja wina bo na początku myślałem że to ode mnie tylko od strony serwa ;)

Opublikowano

A dokładniej lagów nie ma do 30 graczy gdy jest już 30+ albo 50 lagi i nie raz przez nie zginąłem jak włączę F3 i patrze na memory to mi max do 50% podskakuje a reander mam na minimal więc to raczej nie moja wina bo na początku myślałem że to ode mnie tylko od strony serwa ;)

Nie myl lagów ze ścinami. To wina tylko i wyłącznie Twojego sprzętu. Na serwerze przy ponad 80 graczach online jest 20 TPS i nie ma ani troszeczkę laga.

Opublikowano

No, prezentacja świetna ! Na serwerze jestem prawie codziennie, bo jest taki dobry. Postarałeś się o ładne logo serwera co dla mnie jest wielkim plusem u Cb. Nie w każdym temacie mogę ujrzeć grafikę :]]

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Dzisiaj o 20 serwer powinien być online a nie jest wiec organizacja jest STRASZNA

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie polecam

wedlug mnie zepsuliscie serwer, teraz jest "sztywny" bo od rangi masz eq,a na stracie diax eq to duza przesada

a bronie to juz dno,malo wala,prawie sie ich nie uzywa,a to powinien byc serwer w ktorym jest naodwrot

Kiedys bylo duzo lepiej gdy sie kupowalo bronie,zbroje i byla sieczka a teraz to dno

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...