Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TreasureChest] [problem] Proszę o szybką pomoc :>

Sebcio939

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż, mam pewien plugin Treasure Chest na serwerze dedykowanym. i gdy chce aby gracze mogli otwierać tylko swoje skrzynki a np vip'y swoje to gracz może swoją i vip'a. Słyszałem coś tam z rangami ale nie do końca to ogarniam. gdybyście mogli napisać co i jak albo dać download na szybko, będę bardzo wdzieczny i dam + za poprawną i pomocną odpowiedz :>

Opublikowano

Permissions do danej skrzynki, na przykład robisz dla gracza skrzynkę co 10/min a dla vip co 9/min i dajesz pex dla gracza aby mógł otwierać tylko tą co 10/m a dla vip'a aby mógł otwierać obie.

Opublikowano

Permissions do danej skrzynki, na przykład robisz dla gracza skrzynkę co 10/min a dla vip co 9/min i dajesz pex dla gracza aby mógł otwierać tylko tą co 10/m a dla vip'a aby mógł otwierać obie.

W jakim sensie?! ja chce wykorzystać rank z Treasure Chest a ty mi tu piszesz o PermissionsEx chodzi mi o komende /tchest rank add (rank) tylko ja nie wiem jak dodać te rangi! (podejrzewam, że są gdzieś w config'u)

W jakim sensie?! ja chce wykorzystać rank z Treasure Chest a ty mi tu piszesz o PermissionsEx chodzi mi o komende /tchest rank add (rank) tylko ja nie wiem jak dodać te rangi! (podejrzewam, że są gdzieś w config'u)

i permissionEx zapisze się jako TreasureChest.rank<RANGA Z TCHEST'A>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...