Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wyprzedaż koksów

tiktaktictac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co?Sellasz? czy jak bo nie jasne

Chodzi o wyprzedaż samochodów w grze.

BTW. Skoro już piszesz info to w miarę możliwości napisz bardziej co i jak, co dokładnie jest na wyprzedaży, ile kosztuje itp.

Opublikowano

kupilem wlasnie zonde cinque i agere, doradzcie ktory lepszy i do ktorego wsadzac lepsze czesci bo ja nie widze pomiędzy nimi roznicy :P

potrzebuje auto do sprintow ;)

Opublikowano

Owszem,Zonda jest świetna na dragi,ale na sprintach również z agerą wygra.

dzieki ;)

to jeszcze ostatnie pytanie, zeby nie zasmiecac za bardzo watku, jakie auto jest w ogole najlepsze w grze ;)

Opublikowano

Cinque w sprintach radzi sobie bardzo dobrze, trzeba tylko maksymalnie nauczyć sie tras. Agera vs Cinque na dragach to wyrównana walka. Agera ma ten plus , że przy dobrych modach

można robić multiple shifta i to daję przewagę ale nadal Cinque ma z nią bardzo równe szanse. Raz się uda a raz nie. Jednak co do sprintów to wg mnie Cinque wygra.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

no jeszcze do tej pory sie nie zdecydowalem w ktorego inwestowac :D

mysle tez czy nie zostawic czesci do aventadora bo slyszalem ze jest dobry, ale nie wiem czy lepszy od agery i cinque

póki co testuje dwa w/w i chyba jednak agera mi sie lepiej jezdzi ;)

Opublikowano

no jeszcze do tej pory sie nie zdecydowalem w ktorego inwestowac :D

mysle tez czy nie zostawic czesci do aventadora bo slyszalem ze jest dobry, ale nie wiem czy lepszy od agery i cinque

póki co testuje dwa w/w i chyba jednak agera mi sie lepiej jezdzi ;)

Aventador, Cinque i Agera

Wszystkie z nich są dobre, moim zdaniem Cinque jest lepsza od Aventadora na wyścigach, natomiast Aventador da sobie lepiej radę na dragach.

Agera ma szanse wygrać z Cinque na wyścigach jak i na dragach, ale ciężko będzie miała z dragami z Aventadorem.

Podsumowując (moim zdaniem):

Cinque, Agera i Aventador - dobre na wyścigach jak i na dragach, auta są bardzo zbliżone do siebie, praktycznie identyczne, jadąc wyścig Cinque vs Agera vs Aventador będzie liczył się skill jazdy ;)

Jest też jedno ale, Aventador ma najwyższe osiągi ze wszystkich wymienionych aut, więc na takich samych częściach może być minimalnie lepszy, szczególnie na dragach, bo w wyścigu trudno jest go opanować.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...