Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto Minecraft

HNSH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, jakieś 3 lata temu zakupiłem konto Minecraft, dostałem oczywiście Gift-Coda i aktywowałem konto Gift-Codem, grałem jakiś rok i odrzuciłem granie, dzisiaj chciałem sobie pograć i loguję się a tu nagle... Dane nie prawidłowe, próbowałem przypomnienia hasła ale nic z tego bo albo konto mail jest zmienione albo ja zapomniałem, ale pamiętam dokładnie że rejestrowałem konto na mail którego teraz używam, odnalazłem w moim śmietniku (poczta) swojego Gift-Coda, czy możliwe że jeżeli wyślę Mojang'owi dowody kupna oraz Gift-Code to odzyskam konto?

Pozdrawiam.

1340532005-U607977.png

15 postów

30 postów

50 postów

100 postów

Opublikowano

Z dowodem kupna i wszystkim innym na 90% odzyskasz konto ;). Sam przez to przechodziłem po kradzieży lecz nie miałem dowodu kupna :/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ale i tak powinien wystarczyć Gift-Code, pewnie mają zapisane jaki Gift-Code jest przypisany do jakiego konta.

1340532005-U607977.png

15 postów

30 postów

50 postów

100 postów

Opublikowano

Ogólnie wiesz gdzie to pisać itd? Bo może bym znalazł mój stary temat

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

wszystko zależy od kogo kupiłeś tego gift code. jeśli nie od mojangu, tylko na allegro, to mojang za to nie odpowiada. może sprzedali ci gift code kupiony z kradzionej karty kredytowej i teraz mojang zablokował. Nawet jeśli masz paragon. To sprzedawca (ten z paragonu) za to odpowiada.

A jeśli kupiłeś od mojanga to ci na 90% wrócą.

Opublikowano

Powinni wrócic. wszysto zalezy od nich

Serwer PVP 1.7.2 IP: Mc-Team.pl:25566

Serwer SkyBlock 1.7.2 IP: Mc-Team.pl:25567

Serwer Survival+Frakcje 1.7.2 IP: Mc-Team.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...