Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardcore 1.6.4 Autorskie Pluginy Tagi Nad Glowami ! Polskie Komendy + Redstone Empire i Radio Anglia

xDelayedx

Do Was  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz ?

2. 2. Jak myslisz czy serwer zapowiada sie fajnie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heheheszki ;* Prezka skopiowana od mchc.pl... I to jeszcze z pierwszej edycji :D Śmiech na sali.... MC.iDELTI.PL ? Kiedy to było...

Nie wiem czy się śmiać czy płakać xD

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Heheheszki ;* Prezka skopiowana od mchc.pl... I to jeszcze z pierwszej edycji :D Śmiech na sali.... MC.iDELTI.PL ? Kiedy to było...

Nie wiem czy się śmiać czy płakać xD

Wiem przyjacielu ale administracja brak czasu ma caly czas pracujemy na serwerze aby wam sie spodobal ;)

Zb3I4l.jpg

Opublikowano

Wiem przyjacielu ale administracja brak czasu ma caly czas pracujemy na serwerze aby wam sie spodobal ;)

Hmmm... cały czas pracujecie... Kolejny serwer robiony przez dzieci, które mają za daleko do klawisza "shift" żeby pisać poprawną polszczyzną ;)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

haahahah wejdźcie na stronę prawym i Pokaz źródło strony a tam pisze

<!-- Xayanix -->
<!-- Jeżeli chcesz mieć w pełni zintegrowany panel gracza z sklepem SMS, wylij do mnie PW w celu zakupienia pełnej wersji (2,46 SMS)-->
<!-- Strona została stworzona głównie dla craftsite oraz MPCforum (Autor: Xayanix (Guardianek)) -->

a tak do serwera to dla mnie nima nic autorskiego tylko sobie pobrane a gildie to se mogę mieć kupione licencje wiec nic ich

zgadzam się z misiekcraft za wiele takich serwer

nq

Opublikowano

Heheszki ;*

Do dobrego tematu trafiłeś! Przedstawiamy Ci JEDYNY taki serwer HARDCORE w Polsce, NON-PREMIUM!

A MyHard, MCHC? :C

Posiadamy wydajną maszyne z 1 GBps łączem oraz 4 gb ramu!

Przy 32GM ram problem jest dostać łącze 500Mbs, aty przy 4gb posiadasz 1Gbs? Really? Daj link :3

/EastWestFM

cube4u.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...