Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orange funspot

miscle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Chciałbym przedstawić innowacyjną sieć hotspotów orange funspot!Tworzymy ją my,aktualnie jest ich w polsce kilkadziesiąt tysięcy,ale za niedługo Pół Miliona!Aktywując to nie musimy się martwić,bo udostępnia ona tylko 1 mb naszego łącza,a nawet mniej i jest całkowicie oddesperowana od naszej sieci domowej,co daje nam całkowitą prywatność,i gwarancje,że nie wbije nam do domu policja mówiąca,że ktoś nielegalnie pobierał z naszego HotSpota,bo orange bierze odpowiedzialność,jeśli użytkownik funspota pobierze z niego pirackie materiały.Może nie jest ona wszędzie,ale w wielu miejscach,i żeby z niej korzystać trzeba mieć login i hasło podane podczas aktywacji.Moje życie po aktywacji FunSpot stało się piękniejsze,bo sieć ta jest w mojej pracy,i teraz pracując moge przejrzeć pocztę na smartfonie!(aplikacje na androida pobierzecie z google play)O większej ilości informacji przeczytacie na FunSpot.orange.pl

Opublikowano

Dodam,że aktywując FunSpot możemy przeróżnie kombinować np.Mam znajomego,który nie posiada internetu,a jest w zasięgu funspota,to podam mu swój login i hasło,on się zaloguje,i będzie miał sobie net.A nawet,jak nie umiemy w żaden sposób wykorzystać możliwości po aktywacji,nie potrzebujemy się łączyć poza domem,to pomyślcie,ile radości sprawicie takiemu użytkownikowi jak ja,co sprawdzi sobie pocztę poza domem,a po za tym ten -1 mb to prawie nic,i nie odejmuje nam go,jak nikt z tego nie korzysta.I jest to bezpieczne,jak już pisałem,nie przyjdzie nam przez to list z karą pieniężną za ściąganie nielegalnych gier,bo orange odpowiada,jeśli użytkownik funspota pobierze przez niego np.nielegalną grę,i policja,albo sam twórca to wykryje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...