Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana kodów - Alienware Arena Lee Sin

eXe007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ten temat dotyczy tematu :

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin
Link do tematu:
http://www.mpcforum.pl/topic/1056814-info-rozdanie-za-free-skorki-muay-thai-lee-sin/

Wczoraj podczas losowania wygrałem właśnie ten kod na serwer NA , więc napisałem do POLSKIEGO supportu żeby go zamienili na EUNE proces oczywiście się udał!

Także nie musicie pisać do Angielskiego supportu!

Dowody:
87016516202492554897.png
Odpowiedź , która dostałem od supportu
44955557747717963664.png

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie wyślę również do Polskiego supportu i sprawdzę czy naprawdę się nie obijają, ale mam takie pytanie. W załączniku screen z e-maila z kodem czy ze strony AlienWare Arena, czy jak, bo się trochę pogubiłem.

Opublikowano

W takim razie wyślę również do Polskiego supportu i sprawdzę czy naprawdę się nie obijają, ale mam takie pytanie. W załączniku screen z e-maila z kodem czy ze strony AlienWare Arena, czy jak, bo się trochę pogubiłem.

Proponuje, aby nie było zbędnych problemów, dać screen'a ze strony oraz emailu. Ja osobiście dałem ss emailu, na którym posiadam swoje konto do lola.

8372383248.png
Opublikowano

Daj ktoś swój załącznik co wysłaliście to może uda mi się ich oszukać, bo raz mi się już udało może drugi raz też :D

Kody raczej są sprawdzane (czy są używane), więc nie ma tutaj mowy o podaniu takiego samego klucza ;)

8372383248.png
Opublikowano

A mógłbyś podesłać swój załącznik który wysłałeś z tym e-mailem żebym wiedział co dokładnie wyciąć ze screena?

Nie mam jak - jestem na tablecie a PC zepsuty. Wytnij to co dostałeś na swojego e-mail'a.

8372383248.png
Opublikowano

Dzięki za info.

Już wysłałem zgłoszenie, edytuje jak odpiszą i powiem czy działa ;)

@Edit: Działa, przydzielili mi już skina :)

Opublikowano

W załączniku jest ss z dowodem , że taki klucz dostałem od alienware
[E-mail]

Na

League Of Legends <3

Opublikowano

Witam, mi napisali że kod był użyty, co mam zrobić? To jest treść tej wiadomości:

• Witaj,

Po sprawdzeniu tego kodu zauważyłam, że został już wykorzystany dnia 26.08.2013. Z tego powodu nie jestem w stanie zrealizować Twojego zgłoszenia.

Niestety nie ma możliwości transferu zawartości konta pomiędzy dwoma kontami.

Przepraszam za niedogodności z tym związane. Daj mi znać jeżeli masz jakieś pytania.

Martuziq
    "They are nothing before me."
    Player Support Riot Games

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Witam, mi napisali że kod był użyty, co mam zrobić? To jest treść tej wiadomości:

• Witaj,

Po sprawdzeniu tego kodu zauważyłam, że został już wykorzystany dnia 26.08.2013. Z tego powodu nie jestem w stanie zrealizować Twojego zgłoszenia.

Niestety nie ma możliwości transferu zawartości konta pomiędzy dwoma kontami.

Przepraszam za niedogodności z tym związane. Daj mi znać jeżeli masz jakieś pytania.

Martuziq

"They are nothing before me."

Player Support Riot Games

Nic, kod został wykorzystany. Pewnie nie wykorzystałeś swojego kodu do 24h i poszedł przy następnym rozdaniu.

8372383248.png
Opublikowano

Nic, kod został wykorzystany. Pewnie nie wykorzystałeś swojego kodu do 24h i poszedł przy następnym rozdaniu.

Tylko że to napisałem o 17:23, a odpisali mi po 20 minutach, a klucz wygrałem wczoraj, więc 24h nie minęły.

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

czyli wystarczy dodac nowe zgloszenie i czekac na odpowiedz?

Tak, pamiętaj aby wypełnić poprawnie formularz. Jeżeli go nie wypełnisz, będą Cię prosić później o podaniu paru informacji - to tylko w wypadku, kiedy czegoś nie napiszesz.

8372383248.png
Opublikowano

mam pytanie w jakim dziale napisaliście do supportu?

ten pojebany support napisał mi że kod jest niepoprawny jak może być niepoprawny skoro wysłało mi go Alienware

Opublikowano

ten pojebany support napisał mi że kod jest niepoprawny jak może być niepoprawny skoro wysłało mi go Alienware

64051346805897370253.png

Na

League Of Legends <3

Opublikowano

64051346805897370253.png

Tez w tym dziale napisalem i wszystko dziala jak trzeba. Piszesz do nich zeby odblokowali ci postac + skin na twoim koncie w zamian za kod i nie powinno byc problemow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...