Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Boxybot nie działa.

Daniello2721

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę do Was z problemem, otóż dzisiaj włączam boxybota 1.49.5 ( jest to jedyna wersja boxybota zbierajaca pall, z tego co wiem) i widze ze bot nie zbiera pall. Po prostu przelatuje obok, ciagle zaznacza minimape, jakby nie widzial palki .... a jeszcze wczoraj wieczorem wszstko bardzo dobrze dzialalo ... Czy to utrudnienia ze strony bp ? Ale widze, ze ciagle lataja boty zbierajace pall, tylko pewnie na merkavie ;/ Ktos tez tak ma ? Wie ktos jak temu zaradzic ? Z góry dziekuje za pomoc, jesli taka dostane leca lajki ;) Licza sie nawet checi ;)

Jak cos dokladna nazwa bota to boxybot by fuso98

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Wszystko mam ustawione, żeby zbierał pall, ustawilem zeby naprawial przy 50%(ta funkcja tez nie dziala), napewno poprawnie ustawilem to na jakim obszarze ma zbierac, napewno dobrze ma ustawiona minimape i miejsce z logoutem itp... nie wiem co robic, chyba koniec z boceniem na boxybocie, przynajmniej dopoki nowa wersja nie wyjdzie ;/

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Ustawienia sa prawidlowe, jak zaleca tworca ;/ probowalem nawet zmieniac - bez skutku. bot ciagle przelatuje obok pall. normalnie klika na minimape, ale jakby pall nie widizal. Chyba bp znow cos utrudnilo botuserom ;/ Uzywa ktos tej wersji bota wogole ? Bo chcialbym sie dowiedziec czy to tylko mi sie cos takiego zrobilo, czy innym tez ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...