Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fuzja ceny

Xtronix856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cięzki temat... po łączeniu serwerów Monastyr(1),Feniks(2),Obsydian(3) to ceny raczej spadną? Ceny jakie sa na feniksie znam i juz widze ze lecą w dół, ale nie mam pojęcia jakie sa ceny na s1 i s3 tam tez jest duzo eq 5b ? I jakie sa tam ceny np za.

Duchowy

Ebo +9
Żelak
Srebrna
Stal +9
Aura

Silne
Pomoc Smoka
Fasolki
Perła B, N, Cz
Bodzio
Sokoła +9
Lwia +9

Tylko pare itemów wymieniłem, ale moze jakies porównanie juz bedę miał.

Ogólnie myśle ze będzie duzo dropu, ale tez duże zapotrzebowanie przez coceny pewnie spadną, tylko nie aż tak drastycznie ;p

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

To jest tak GF nie podawał ceny intemków po fuzji, bo jak łatwo się domyślić zależy wszystko od graczy.Żeby mieć konkretne dane na temat cen poszczególnych itemków to trzeba czekać.Ale na pewno będzie większe zainteresowanie niektórymi itemkami.Więcej ludzi będzie chciało kupić KU(chodzi mi o takie jak: Silne, Duchowe czy ku dla WP,Bm).

Na polskim forum ludzie próbują przewidzieć jakie będą ceny ale tego nikt nie wiem.Radził bym zaczekać i jakiś tydzień po fuzji (czyli za 2tyg) po chodzić po forum , czy po serwie i zobaczyć co ile jest warte.

Nie wiem czy da coś porównywanie cen z s1 i s3, no gracze i tak mogą narzucić własny cennik.

Pozdrawia AsPol.

Opublikowano

Wejdź na serwery s1 i s3 i obeznaj się z cenami nA CH handlowym :)

Ceny na pewno będą większe

Opublikowano

Na pewno robiąc łączenie serwerów wiedzą, na co się porywają.

Nie połączą serwerów, gdzie na jednym aura to 1kk, a na drugim 25kk.

myślisz że ich to obchodzi ? łączą bo pewnie szkoda kasy na utrzymywanie aż tylu serverów.. no może tam pomyśleli że za mało graczy gra to dlatego też chcą połączyć ;P

top myśle że wszystko będzie chodziło bardzo tanio jak będzie dużo ludzi dropiło to będzie wojna na mieście żeby sprzedać swój towar :D

Opublikowano

oby nie było znów tak że kamień duchowy będzie wart +1kkk :D

No też mam taką nadzieje.Narazie są fajne ceny(mówię o s21) tam aure kupisz w granicach 2,5kk a kamole już za ok 15.

Opublikowano

Z "grubszym" handlem po fuzji nie ma co się wyrywać. Początkowo ceny zawyżone, bo każdy będzie chciał wycisnąć jak najwięcej. Jednakże czysto teoretycznie po pierwszych kilku tygodniach ceny spadną, bo ludzie nie będą chcieli przepłacać...

Opublikowano

Ceny niebede raczej kosmiczne jak dawnie ale np. Gdy na S11 kamyk kosztuje do 20kk a innych z ktorymi bedzie fuzja po 30 ludzie z tych tanszych serwow bede chcieli te wyzsze ceny nazucic ;)

Opublikowano

Specjalnie połączyli tylko 3 pierwsze serwery bo wiedzą, że różnice cen nie są aż tak wielkie. Pomyśl co by było gdyby połączyli solar z jakimkolwiek serwerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...