Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uaktualnienie system do windows 8?

GramaTher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Pisze ten temat gdyż chciałbym sie dowiedzieć czy warto uaktualnic system windows 7 do 8.Na tej stronce jest program do uaktualniania: http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/buy?OCID=GA8_O_WOL_DIS_Meet_FPP_Light_01 .Nie dodalem jeszcze,że posiadam oryginalny klucz do windows 8 co poprawia sytuacje.W tej chwili mam windows 7 i zastanawiam sie na przejscie na windows 8.I jeszcze jedno czy pobierajac ten program moge aktywowac kluczem ktory mam czy jak?

Czy lepiej jest zainstalowac windows 8 trial na świeżo na kompie i aktywowac kluczem? Bo dane zawsze moge skopiować.

Opublikowano

WIn 8 jest lepszy od 7 o pobiera mniej zasobów , ale trzeba sie przyzwyczaić lub pobrać skórki a'la win7

Lepiej Trial i aktywuj

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno pytanie zainstalowac windows 8 czy poczekac do piatku na windows 8.1 ? Co mi polecacie? Bo podobno klucz bedzie dzialal takze na 8.1

Opublikowano

Windows 8.1 to taka poprawka , ale nic nowego nie wnosi :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Dobra,to jak narazie windows 8 zainstaluje,a wrazie czego kiedys dokonam aktualizacji do 8.1 . Dzięki za pomoc

Opublikowano

WIn 8 jest lepszy od 7 o pobiera mniej zasobów , ale trzeba sie przyzwyczaić lub pobrać skórki a'la win7

Lepiej Trial i aktywuj

100-200mb ram to nie dużo i nie wiem w czym win8 miałby być lepszy od win7

Opublikowano

Jeśli ma się 2GB RAM to dużo , szybszy rozruch itp

Opublikowano

100-200mb ram to nie dużo i nie wiem w czym win8 miałby być lepszy od win7

W grach nawet do 10% lepsza optymka, nie wspominając o nieobsługiwanych przez 7 funkcjach typu nowe DirectX.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...