Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przed łączniem

pablo32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na s4 posiadam tam daggera 65lv 11k hp 470def i fms+9 sr24 oraz wp 37 lvl jako dropka

Moje 1 pytanie to czym zarobic i na czym zarobic przed łączniem

2 pytanie to jakie sa mw ceny na s5-s9

3 pytanie to ile mw powinienem zarobic do 21.10

Z gory dzieki

Opublikowano

W m2 sura bije metki lecz mw z co 3 metka mam ku :/ a w dolinie nie daje rady .. A ninja ? Co prawda bije sie nim dlugo metki ale zawsze jest "jakas szansa" na kamola

Opublikowano

To ile powinieneś zarobić do 21 października zależy tylko i wyłącznie od częstotliwości Twojego wysiłku ;)

Jak będziesz dropił godzinę dziennie to chu*a zarobisz :)

Opublikowano

Zarobić możesz spokojnie na biciu metków w dolinie(jak dasz radę).ja teraz tam zarabiam moim wojem 36lvl i z każdego metka mam KU(może raz na kilkanaście metków nic nie dropnie), dodatkowo możesz dropnąć ogonki i to już doś ładnie hajsu.

Jak dla mnie nie ma sensu porównywania cen.Bo i tak gracze mogą ustalić własne ceny zupełnie różne od porównań serwerowych.

To ile zarobisz jest zależne tylko od ciebie i troszkę od szczęście.Ale jak będzie regularnie dropił to na pewno trochę kasy ci wpadnie do Eq.

Opublikowano

Jak najwięcej nadrop itemów, bo jak z 5 serwerów zrobią 1 i tylko 6ch to trudno będzie o metka, tak jak teraz jest na s26. Ludzi będzie więcej to będzie większe zapotrzebowanie na ku, ulepszacze itp. więc ceny wzrosną, także lepiej nadropić itemków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...